E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖSYM Başkanı Aygün'den YKS açıklaması---

ÖSYM Başkanı Aygün'den YKS açıklaması

ÖSYM Başkanı Aygün'den YKS açıklaması
26 Haziran 2021 - 13:50 borsagundem.com

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, "2021-YKS’nin ilk aşaması olan TYT oturumu tüm sınav merkezlerimizde başarıyla tamamlanmıştır. Bu oturumda görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ederim" açıklamasında bulundu

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün'den YKS açıklaması geldi. Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "2021-YKS’nin ilk aşaması olan TYT oturumu tüm sınav merkezlerimizde başarıyla tamamlanmıştır. Bu oturumda görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ederim" dedi.

Aygün, "Yarın uygulayacağımız AYT ve YDT oturumlarına katılacak adaylarımıza başarılar, görev alacak sınav görevlilerimize de kolaylıklar dilerim" paylaşımında bulundu.

YKS'nin ilk oturumu TYT sona erdi

YKS maratonu başlıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kul Hakkı28 Haziran 2021 00:52

    Allah sizi bildiği gibi yapsın 1.5 sene eğitim alamayan çocuklara olimpiyat matemetik soruları sorulur mu ha sizlerin çözemediği soruları çocuklarımıza sormak revamı allah sizleri ve meb dekileri bildiği gibi yapsın inşallah

  • Bilim Adamı26 Haziran 2021 16:35

    Sayın ÖSYM Başkanı çok merak ediyorum sınavda sorduğunuz sorulardan kaç tanesini yapabileceksiniz özellikle matematik sanki uzaya bilim adamı göndereceğiz okulların kapasitesi eğitimin zaten belli yazık .