E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiOsmanlı torunu, ABD baskılarına boyun eğer mi?---

Osmanlı torunu, ABD baskılarına boyun eğer mi?

Osmanlı torunu, ABD baskılarına boyun eğer mi?
28 Ocak 2020 - 10:25 borsagundem.com

Britanya Başbakanı Boris Johnson, ABD'nin baskılarının arttığı ortamda Huawei'ye Britanya'nın 5G altyapısının oluşumunda rol verilip verilmemesi konusunda bir karar vermeye çalışıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEREM KALBURÜSTÜ28 Ocak 2020 11:35

    bunların hepsi çakal sürüsü gibi bir müslüman ülkeye saldılacakları zaman nasıl hemen hepsi birlik olup, avını parçalıyorlar.bunları hiç analiz etmediniz mi.bunlar bir birlerine asla zarar vermezler çünkü menfaatleri aynı.ne kafa tutacak hiç bir şey yapmazlar.çıkarları aynı çünkü .

  • Ziya28 Ocak 2020 11:09

    Ne Osmanlı torunuymuş?  Yahu bu kadar cahil olmayın Allah aşkına!   Dedesi Milli mücadeleye karşı çıkan batı hayranı bir sadrazam!  Bir defa görünen tablo sadece algıdır!  Hiç bir şey medyada okunup yazıldığı gibi değildir!  Amerika nın İngiltere ye yaptırım gücü falan yok. Tam tersi  İngiltere derin devleti bütün pis işlerini Amerika ya yaptırır!  Kendisi de hep geri planda kalır bir etkinliği yok gibi silik görünür.  Aslında Amerika tamamen derin devletin yönetimi altındadır.  Görünürde sağlam müttefik anlayışı olsa da  bu eşkiya devletin uzanmadığı yer yok gibidir.  Daha düne kadar bunlar Kutül Amare de  tarihteki en ağır yenilgilerini Osmanlı da almalarına rağmen  maalesef içimizdeki mason ve kahpeler yoluyla bize tarihimizi dahi unutturmuşlardır.  Bu son olaylar da İngiltere ile Türkiye arasında mücadeledir.   Trump arada tampon vazifesi görmeye çalışmaktadır.

  • BAŞLIĞA GEL28 Ocak 2020 10:57

    Osmanlıyı parçalayan kefere devlete yaranma çabası. Şirin başlık. Çanakkale de sanırım bunlara karşı değilde uzaylılar ile savaşmıştık. :D 

  • Türkoğlutürk 28 Ocak 2020 10:50

    Herif zaten abd müttefiki.