E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrijinal şişelere sahte parfüm doldurdu, internetten sattı---

Orijinal şişelere sahte parfüm doldurdu, internetten sattı

Orijinal şişelere sahte parfüm doldurdu, internetten sattı
10 Temmuz 2022 - 10:23 borsagundem.com

İstanbul'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 50 bin şişe sahte parfüm yakaladı. İnternet üzerinden satış yaptığı saptanan şüpheli gözaltına alındı.


İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin, yurt dışından yasa dışı yollarla getirttiği orijinal parfüm şişelerine sahte parfüm doldurarak internette açtığı sanal mağazalar üzerinden sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarla sahte parfümlerin depolandığı adresi belirleyen ekipler, baskın yaparak zanlı D.K'yi gözaltına aldı.

Şişelere ve kutulara sahte bandrol

İmalathane olarak kullanılan adreste yapılan aramada sahte parfümlerin doldurulduğu ünlü markalara ait orijinal şişe ve kutular, parfümlerin üzerine yapıştırılmak üzere hazırlanan sahte bandroller ile 50 bin şişe sahte parfüm, boş şişe ve kapak ele geçirildi. D.K, adliyeye sevk edildi.

Ürün Takip Sistemi uygulaması

İl Jandarma Komutanlığı, sahte parfümlerin ciltte ve solunum yollarında ciddi sorunlar oluşturabileceği uyarısı yaparak, sahte ürünlerden uzak durmak için TÜBİTAK tarafından tasarlanan ve ücretsiz olan Ürün Takip Sistemi (ÜTS) uygulamasının cep telefonlarına indirilebileceği, alınacak ürünün orijinalliğinin uygulama üzerinden kontrol edilebileceğini açıkladı.

Balıkesir'de sahte reçeteden 21 kişi gözaltına alındı

Sahte altınla kuyumcuları dolandıran 6 kişi tutuklandı

400 milyon liralık sahte ihracat vurgunu

1 milyon 720 bin TL'lik 'sahte' akaryakıt fişi operasyonu: 7 gözaltı

Balıkesir’de 400 milyonluk borsa dolandırıcılığı

67 milyon TL'lik vurgun: Dolandırıcılık çetesine operasyon!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)