E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOperasyon bölgesinden acı haber: 2 asker şehit, 2 yaralı---

Operasyon bölgesinden acı haber: 2 asker şehit, 2 yaralı

Operasyon bölgesinden acı haber: 2 asker şehit, 2 yaralı
27 Kasım 2023 - 00:42 borsagundem.com

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P. Asb. Üçvş. Necdet ÇALIŞ ve P. Söz. Er Emrah GÜNDÜZ şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz."

MSB, acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

 

MSB duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

 

MSB: 6 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZÇELİK27 Kasım 2023 11:26

    Bu askerlerimzi aslında abd ve emperyalistlar şehit etmişlerdir.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA27 Kasım 2023 11:20

    ALLAH gani gani rahmet eylesin ruhları şad olsun.Artık muhalefette bunların bir takım olumlu yönde hareketler etmesini sağlaması lazım.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL27 Kasım 2023 11:16

    ATATÜRK ün partisi olduğu söylenilen chp nin sırtını teröristlere dayadığını ve parti ile ittifak yapması bizleri üzmektedir.

  • Mucise Reis : (27 Kasım 2023 08:56

    Vatan toprağının ne kadar kıymetli olduğunu, Türk Milletinin ve bu bilincin ne kadar güçlü olduğunu hatırlıyoruz. Bu bakımdan ne toprak, ne arsa, ne ev, ne fabrika vb basit ve kuralsızca satılmaz.... Bu aslanlarımızın bir evi  varmı? bilmem.. yada bir karış toprağı... Ama aslanlar gibi ülke bayrağımızı ve topraklarımızı diğer askeri personelimiz gibi vucutları ile savunmakdan geri adım atmıyorlar... Cenaze törenlerine baktığımızda Türk milleti , kürt, çerkes, laz, vb. alt kimlikli kardeşlerimiz... ama şu geliyor aklıma sonradan TC vatandaşı alan zatlar nerede ??? bu tobalonun hangi kısmızın da ??? milyonlarca göçen gelen ekmek aş yiyen zatlar nerede ??? bunlar aklınıza geliyor mu ? Benim geliyor , hemde her tv haberlerinde, görsel medya ve sosyal medya izlememde cenazelerde... Biz 16. Türk devletinin devami ve yüzbinlerce şehit veren bir ırkız. ırkımız daim olsun. Birliğimiz bütün... Şehitlerin mertebesi tartışılmaz... Ata Turk altay....Anayurt Anadolu..

  • YUSUF KALEKAPISI27 Kasım 2023 11:18

    Bende aynı fikirdeyim.Bu yabancılara konutları ve değerli tarım arazilerini sonsuz şekilde sırf döviz için satılmasından dolayı bizim gelirimize göre artık TÜRK Vatandaşları alamayacak durumlara düştük.Vatan para karşılında değil dişe diş göze göz olarak alınan yerler böylece durumlar yaşanmamalıdır.