E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: Türkiye'nin önünde seçim yok---

Ömer Çelik: Türkiye'nin önünde seçim yok

Ömer Çelik: Türkiye'nin önünde seçim yok
06 Ağustos 2019 - 20:06 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin önünde seçim yok. Türkiye dış politikadaki ihtiyaçlarını, iç politikadaki reform süreçlerini sürdürmeye kararlı." dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklama yaptı. Çelik, Suriye'deki gelişmelerle ilgili, "Türkiye mazlumlara şemsiye olacak, bölge ve dünya barışına katkıda bulunacak güvenli bölge ve barış koridoru arayışı içerisindedir." ifadelerini kullandı.

Çelik, "(Orta Doğu coğrafyası) Dünyanın bütün devletleri oradayken Türkiye'nin orada olmasını yadırgamak, dünyanın bütün devletleri oradayken Türkiye'nin oraya sırt dönmesini teklif etmek son derece tehlikeli bir virüstür." diye konuştu. 

Eksen tartışması

Eksen kayması tartışmalarına değinen Çelik, "Türkiye'nin ekseni şurası ya da burası değildir. Türkiye'nin ekseni Ankara'dır. "Türkiye'nin eksenini Batıdaki herhangi bir ülkenin başkentinde görenler, Türkiye milli bir politika ürettiği zaman bunu eksen kayması olarak ifade ederler." dedi.

İslam düşmanlığının tüm dinleri tehdit ettiğini ifade eden Çelik, "Teksas saldırganı ile Yeni Zelanda saldırganının ideolojisi arasında güçlü bağın ortaya çıkması bizi bu konularda daha ciddi kafa yormaya sevk etmelidir. İslam düşmanlığı tüm dinleri tehdit ediyor." şeklinde konuştu.

"Çevre hassasiyetimiz çok yüksek"

Çelik, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kaz Dağları ya da Türkiye'nin herhangi bir yerindeki çevre meselesiyle ilgili olarak çok yüksek bir hassasiyete sahibiz. Burada kesilen ağaçların yerine tamamı miktarınca fidan başka bir alana dikilmiştir. Söz konusu firmanın sözleşmesi gereği yapılacak işlemler bittikten sonra buranın ağaçlandırılması da tam olarak gerçekleştirilecektir. Gerçek çevreci dostlarımıza kapılarımız her zaman açıktır. Herhangi bir diyalog eksikliği söz konu değildir. Kaz dağlarında altın arama izinleri iktidarlarımız öncesinde 2001 yılında verilmiş. Mimarlar Odası üyesi, CHP'den defalarca milletvekili adayı olmuş bir şahıs tarafından SİT izninin kaldırılması sağlanmış." 

Siyasi etik kanun teklifi 

Çelik, siyasi etik kanun teklifiyle ilgili de, "Bir partinin siyasi etikle ilgili laf etmesi için toksinlerini atması lazım. CHP için bunun başlangıcı İş Bankası hissesini Hazine'ye devretmek." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz06 Ağustos 2019 23:52

    O zaman kesin vardır

  • Vatandaş06 Ağustos 2019 22:22

    Sen istediğini söyle. Bu sistem ülkeyi ekonomik krize soktu. 2020 Kasım ayında erken seçim olur. Zaten İstanbul seçimi kimin kazanacağını belli etti

  • mesut yillmaz06 Ağustos 2019 21:20

    vatandas ah bu dis gullet yokmu time on Mar yapmis

  • vatandaş06 Ağustos 2019 20:26

    bu ormanı çöle çevirme karşısında yek vücut duruyorsunuz bu doğa katliamını savunmak anlamına gelmiyormu Türkiyeye sadece 160 milyon dolar kalacakmış değermi bu paraya vatan toprağını 1000 yıllık bir zehirlemeye torunlarımızı hiçmi düşünmediniz eğer bu vatanın çöl olmasanı önlemezseniz yemin ediyorum bir daha sizlere asla oy vermeyeceğim yeter artık bizi aptal yerine koymayın lütfen ,lütfen yapmayın kıymayın bu cennet vatana lütfen

  • Ziya06 Ağustos 2019 21:00

    Halk tv nin zırvalarını anlatma burada!  Burada çalışma izninin 2001 yılında chp milletvekilinin aldığını söylüyor. Kendi yedikleri haltları bir müddet sonra başkaları yapmış gibi. siyasi istismar konusu yapan başka bir parti yok zaten.  Bir de iş bankası hisselerinden bahsediyor. 

  • vatandaş06 Ağustos 2019 20:24

    Sayın bakanım AKP ye samimiyetinize inandığım için bu güne kadar destek verdim ancak bundan sonra inancım kayboldu şu kazdağları meselesi açıklamanıza değinmek istiyorum kazdağlarında değil diyorsunuz 40 km ötedeymiş bir doğa için 40 km bir adımcık bile sayılmaz bu dağın eteklerindeki şehirler oradan süzülen sulardan kullanacak siyanürle çıkarılmayacak diyorsunuz peki açıklasanıza neyle çıkarılacağını Türkiyeye sadece %4 pay verilecek bu nasıl bir satıştır kim bu rantı nasıl paylaşmakta hiçmi kuşku duymadınız bu nasıl  bir sözleşme 2001 de sözleşmesi yapılmış diyorsunuz siz neden durdurmadınız o zaman