E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: Memleket mazbata fetişizmiyle tanışıyor---

Ömer Çelik: Memleket mazbata fetişizmiyle tanışıyor

Ömer Çelik: Memleket mazbata fetişizmiyle tanışıyor
06 Nisan 2019 - 11:34 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Bizim çekinecek bir şeyimiz yok. Gayet olağan bir süreç yürüyor. Mazbata fetişizmiyle memleket yeni tanışıyor" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar: 

İki aşamaya ayırabileceğimiz üzerinde durmamız gerektiğinde oluyor. Birincisi hakkında bilgi sahibi olan müşteri adayı, bir diğeri ise bizim yakinen tanıdığımız kara propaganda merkezlerinin ürettiği propagandalar.

Bizim görevimiz. Gerçek gazeteciler bunu doğru şekilde değerlendirecektir. Kara propaganda merkezlerine karşı yapabileceğimiz bir şey yok. Batı demokrasilerini de takip ediyor. Onun istediği yerlerdeki seçimleri de takip etti.

Seçim sürecindeinin bir parçası olan itiraz süreci devam ediyor. Batı'nın pek çok demokrasisinde gayet olağan karşılanan bu süreç maalesef bazı grupların, bazı odakların sanki olağanüstü bir durum varmış gibi algılatmaya çalışıyorken görüyoruz. Bu yanlış bir tutumdur.

Gayet olağan bir durumdur, Türkiye'de onu tercihden sonra siyasi olarak itiraz ederler ve bu itirazlar neticesinde bir tablo çıkarıldı. Sonucu Yüksek Seçim Kurulu.

Katılım oranının bu derece yüksek olması takdir edilen bir meseledir. Seçime yüzde 85'lik yüksek düzeyde. Seçimin bir parçası olan itiraz süreci devam ediyor. İtiraz süreci olağan bir durumdur. 

 Biz onu tercihde büyük bir memnuniyetle seçimleri takip etmek isteyen yabancı gözlemcileri buraya davet ediyoruz. İlk yayınladıkları raporda kendilerine olanak sağlayan imkanlarından memnuniyetlerini dile getirdiler.

YSK yüksek bir tecrübeye sahip kurum. YSK'nin görevini yapması devletimizin gücüdür. İtiraz süreci devam ediyor. Bu süreçte odakların sanki olağanüstü bir durum varmış gibi algılatmaya devam ediyor. Bu gayet olağan bir durumdur. Sonucu YSK menüsünde.

CHP, ki, "sayım yapılsa safra aradaki fark kapanmayacak" diyor. Böyle bir teze sahipseniz sayım yapıldığını niye rahatsız oluyorsun? 

Seçimden yüksek oranda yüzde 45'e yakın olarak birinci parti olarak çıktık. Bunu vatandaşların arasında bir stres haline getirmemek lazım. Türkiye Cumhuriyeti`nin adları farklı olabilir ama hepimizin soyadı. Seçim sonuçları yayınlanınca kazanan demokrasi olacak.

Heba olmuş oyu, bazı partileri heba olmuş oyu kayda geçiyor. Gerekirse kamerayla da yayınlanabilir dedik, netlikte yayınlanıyor. Birisi arıtma sürecile ilgili bir şüphe ortaya koyduğu zaman bizim çekinecek bir şeyimiz yok. Gayet olağan bir süreç yürüyor. Mazbata fetişizmiyle memleket yeni tanışıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.