E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay: Piyasanın durumuyla S400'ün alakası yok---

Oktay: Piyasanın durumuyla S400'ün alakası yok

Oktay: Piyasanın durumuyla S400'ün alakası yok
07 Mart 2019 - 11:27 borsagundem.com

Oktay, "Piyasanın bugünkü ve gelecekteki durumuyla S400'ün bir alakası yok" görüşünü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD ile gerilime neden olan S-400 alımına ilişkin, "Türkiye'nin inatlaşma gibi bir tutumu yok" dedi ve şartların uygun olması durumunda Patriot da alınabileceğini söyledi.

S-400'de ilk teslimatı temmuzda almayı planladıklarını belirten Oktay, "Türkiye kararını verirken sadece kendi çıkarlarını düşünür. Herhangi bir konuda, hele hele imza atmışsak, gereğini yaparız. Türkiye'nin inatlaşma vesaire gibi bir tutumu da yok. S-400'ü almamız, Patriotlarla alakalı 'almıyoruz' anlamında değil. Bizim ihtiyacımız var ve orada da şartlarımız sağlanırsa oturur konuşuruz" diye konuştu.

Oktay ayrıca, "Türkiye'deki piyasanın bugünkü ve gelecekteki durumuyla S-400'ün uzaktan yakından bir alakası yok" görüşünü dile getirdi.

Fırat'ın doğusuna olası bir askeri operasyona ilişkin de açıklama yapan Oktay, "Burada teröristlerin varlığına ve Türkiye'ye tehdit oluşturmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Böyle bir şey olursa bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz, bunu yapacağız. Münbiç'te de yapacağız. Bugün girebilecek şekilde, biz her zaman hazırız" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)