E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOğuzhan Özyakup Milli Takım'da---

Oğuzhan Özyakup Milli Takım'da

Oğuzhan Özyakup Milli Takım'da
28 Ağustos 2017 - 14:19 borsagundem.com

Ukrayna ve Hırvatistan maçları için açıklanan aday kadroya daha önce dahil edilmeyen Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, bugün kadroya alındı

A Milli Takımın Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için açıklanan kadroda yer bulamayan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup bugün milli takım kadrosuna dahil edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul'da kampa giren A Milli Takım'ın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.
Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup, A Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Dün akşam da, Harun Tekin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkmış, yerine Atiker Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı çağrılmıştı" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur29 Ağustos 2017 02:05

    Onca laf edildi de dahil edildi, Lucescu yu maskaraya çevirdiler, kim rica etti acaba, insan utanır biraz, bu nasıl sistemsizlik, bakın bakalım geçen senenin en iyi top oynayan takımında Oğuzhan ne yapmış, ne kadar süre almış, kaç maç iyi oynamış, takımına ne katkı yapmış, amma abarttınız yaa, hergün de yabancılar paylaşamıyor, fiyat koyacak değer bulamıyorsunuz, satamadınız mı ne oldu???