E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporObradovic: Bazı oyuncularım 2. yarı uyudu, uzatmada uyandı---

Obradovic: Bazı oyuncularım 2. yarı uyudu, uzatmada uyandı

Obradovic: Bazı oyuncularım 2. yarı uyudu, uzatmada uyandı
14 Mayıs 2016 - 03:54 borsagundem.com

Fenerbahçe Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic, Laboral Kutxa'yı yenerek finale çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de İspanya'nın Laboral Kutxa takımını uzatmalarda 88-77 yenip, finale çıktıkları maçın ardından basın toplantısı düzenledi. Obradovic, "Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar." dedi.

Sırp başantrenör Obradovic, çok iyi bir takımla karşılaştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Son dakikalarda gerçekten çok iyiydik. Oyunu değiştirdik. Daha farklı bir oyun çıkardık. Uzatmalar bizim için hayati önemdeydi. Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar. Gerçekten Türk basketbol tarihinde bir ilk teşkil ediyoruz. Takımda gerçekten çok deneyimli oyuncularım da var. Bunun için oyuncularıma çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Taraftara teşekkür eden Obradovic, takımında çok fazla yabancı oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Biz, Fenerbahçe olarak küçük bir Birleşmiş Milletleriz. Değişik ülkelerden oyuncularımız var. Soyunma odasına baktığınızda gerçekten o kadar farklı dil var ki buna rağmen hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Biz fark oluşturmak istiyoruz. Finalde de farklı olacağız." yorumunu yaptı.

BOGDAN BOGDANOVİC

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Obradovic, Bogdan Bogdanovic'in ortaya koyduğu oyunla ilgili soru üzerine de "İşte bazıları uyudu dedim ya. Bogdanovic onlardan biri. Aslında kapasitesi çok yüksek bir oyuncu ama bazen kapasitesinin altında kalıyor. Benim ona çok kızdığım zamanlar oluyor. O da bana kızıyordur. Ama bu şekilde çalışmamızı yürütüyoruz. Ona destek oluyoruz" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)