E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO üretimhane mühürlendi---

O üretimhane mühürlendi

O üretimhane mühürlendi
07 Ağustos 2014 - 03:38 borsagundem.com

Pendik Aydos'ta düğün salonu üzerinde 10 numara yağ üretimi yapılan tesis, Pendik Belediyesi tarafından mühürlendi

Bayram tatilinde bir halk otobüsü ve bir yolcu otobüsündeki yangınların ardından yeniden gündeme gelen 10 numara yağ tehdidinin yollarla sınırlı olmadığını gözler önüne seren Hürriyet'in haberinden sonra 450 kişilik düğün salonunun üzerinde 10 numara yağ üretimi yapılan tesis mühürlendi. Burak Coşan'ın konuyla ilgili Hürriyet'teki haberi şöyle:

Hürriyet Gazetesi’nin dün ‘Bomba altında düğün’ başlığı ile gündeme getirdiği kaçak 10 numara yağ üretimi tesisi ile ilgili haberi ses getirdi.

Düğün salonunun üst katında 10 numara yağ üretimi yapan tesisle ilgili Pendik Belediye’si yetkilileri hareket geçti. Haberin yayınlanması üzerine Pendik Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekiplerinin bölgeye gönderildiğini ifade eden belediye yetkilileri, “Hem üretim yapılan yeri hem de düğün salonunu ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledik. Bundan sonra yapılacak işlemler polisin kontrolünde” dedi. Düğün salonu sahipleri ise 3 yıldır aynı yerde hizmet verdiklerini ifade ederek, “İskân olmadığı için ruhsat alamıyoruz. Ama belediyenin bütün hizmetlerinden faydalanıyoruz. Doğalgazda bağlı, elektrikte. Sadece ruhsatımızı vermiyorlar. Olayla da hiçbir alakmız yok” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)