E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNusret restoranlarını halka açıyor!---

Nusret restoranlarını halka açıyor!

Nusret restoranlarını halka açıyor!
17 Ocak 2019 - 09:27 borsagundem.com

Dünyaca ünlü Türk restoran zinciri Nusr-Et`in, 2020`de New York`ta borsaya açılacağı iddia edildi

Sosyal medyadaki her paylaşımı olay olan, restoranlarında yemek yemeyen ünlü kalmayan Nusr-Et'in, 2020'de New York'ta borsaya açılacağı ve gongu çalacağı belirtildi.

Sabah Gazetesi'nden Şelale Kadak'ın haberine göre şu anda dünyada 14 restoranı bulunan ve 1.500 kişiyi istihdam eden Nusr-Et, bu yıl ABD'de Dallas, Los Angeles, Boston, Las Vegas, New York (2. Dükkân) şehirlerinde, İngiltere'de ise başkent Londra'da yeni restoranlar açacak. Böylece restoran sayısını 20'ye çıkaracak.

Nusr-Et, Türkiye'de ise 7 restoranda 700 kişiyi istihdam ediyor. En çok ciroyu da Dubai'de yapıyor. Dubai'yi New York, Miami ve İstanbul takip ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ky bulursanız gelin 17 Ocak 2019 22:39

    ky kaldı borsada bitirdiniz batırdınız tüm küçük yatırımcıları borsa denince millet aman diyor kumar diyor ne olcak geleni yoldunuz sacma sacma işler yaptılar yıllarca milletin parasını zararda tutan bist30 şirketleri var 

  • Para parayı çeker mi ?17 Ocak 2019 12:37

    Akıl vereni çoktur... Şahenk abisi varken diğerlerini dinlemez ya...

  • Tüpçü Fikret17 Ocak 2019 12:03

    Abi bizim dükkanıda şu borsaya açssak ne güzel olur....Sonra konkarto filan ilan ederiz...

  • Berber bekri17 Ocak 2019 10:26

    Sağolsun işçi memur emekli ve dul maaşlarıyla gider doya doya et yer....borsa gündem vatandaşa böyle önemli haberleri duyurmasa millet kaliteli eti nerede yiyecek büyük hizmet önce millet yerli ve milli haydi tıraşa devam....