E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNihat Özdemir’in oğlu ve gelini serbest bırakıldı---

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini serbest bırakıldı

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini serbest bırakıldı
16 Ocak 2020 - 22:07 borsagundem.com

Eski Korgeneral Metin İyidil'in yeniden tutuklanmasından önce gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu ve gelininin serbest bırakıldığı bildirildi.

Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın haberine göre, yargılandığı FETÖ davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan, istinafta beraatine ve tahliyesine karar verilen eski Korgeneral Metin İyidil hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

Bu kararından ardından İyidil'in gözaltına alınma sürecinde Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini de gözaltına alındı.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisi, yakalama kararının infazı için hemen harekete geçti. Ancak İyidil, yapılan aramalara rağmen adresinde bulunamadı.

Polis, İyidil'in aile fertlerince saklandığı şüphesi üzerine İyidil'in avukatı Abdullah Kaya ile Futbol Federasyonu Başkanı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu Batuhan Özdemir'i gözaltına aldı.

Bu iki isme İyidil'in nerede olduğu soruldu. Batuhan Özdemir, sabaha karşı Metin İyidil'in, eşi Aslı Özdemir ile birlikte Çankaya'da bir evde bulunduğunu söyledi.

Bu gelişme üzerine polis sabaha karşı 4.00 sularında o eve baskın yaptı ve İyidil ile birlikte Aslı Özdemir de gözaltına alındı. Zira Metin İyidil, Nihat Özdemir’in yakın zamanda vefat eden eşi Gülseren Özdemir’in ağabeyi aynı zamanda Batuhan Özdemir’in dayısı. Nihat Özdemir'in oğlu, gelini ve İyidil'in avukatı savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alperen17 Ocak 2020 09:40

    Adamlarda Baba var. :D 

  • dev17 Ocak 2020 08:57

    Baba sağlam oldumu cik,baba olmayınca silivri de yat ne ala..

  • Zeki bozkurt17 Ocak 2020 07:02

    Yapmayan takim var mi?

  • yorgun derviş16 Ocak 2020 22:23

    bu adam Türkiye nin en zengin birkaç adamından biri (Demirören gibi) Fb başkan yardımcısıydı kumpas sırasında takımı bırakıp kaçtı A.Yıldırım ı yalnız bıraktı. madem sen futboldan sıkıldın Feneri bıraktın da ne diye hergün küfür yenilen, arı yuvası, başa bela TFF  nin başına geçmek için kırk takla attın ve geçtin sonunda. çok esrarengiz şeyler dönüyor tepelerde, akıllara ziyan ben anlam veremiyorum, mantığıma sığmıyor bu işler. 

  • Yusuf 17 Ocak 2020 09:19

    Ali Koç ve Nihat Özdemir Fenerbahçe'yi en sıkıntılı zamanında yalnız bırakmıştır. Koskoca takımı Aykut kocaman yönetmiş ayakta tutmuştur. Nihat ve Ali beyin Fenerbahçe'yi yalnız bırakmaları nasıl unutulmuyorsa, aziz Yıldırım'ın Yurt dışındaki tatilini bırakıp suçsuz olduğunu ispatlamak için teslim olması ve Aykut kocaman'ın verdiği mücadelede unutulmaz. Dost kötü günde belli olur. Bir fanatik Fenerbahçe taraftarı olarak Ali Koç ve Nihat Özdemir'e güvenmiyorum

  • Neden16 Ocak 2020 22:20

    Yarın yurt dışına kaçarlar

  • yorgun derviş17 Ocak 2020 02:08

    ekidj i;  sen benim yazdığımı anlaya biliyormusun acaba. fener baya şike ne yaptı birkaç tane yazarmısın. sen ve senin gibiler  fener eziğisiniz sadece fener şike yaptı dersiniz bu ülkede futbol ahlakını bozan tek takım senin takımın hala hersene haksızlıkla şıkelerlle kupa alıyorsunuz ama 3. lig ayarında takımsınız aslında avrupada rezil oldunuz  futbol faşistlerisiniz. sende çok iyi biliyorsunki kayrılmak istiyorsunuz adaletsiz futbol istiyorsunuz

  • Ekidji16 Ocak 2020 22:57

    Yazdığına s n inanıyor musun. Fener baya şike yaptı.