E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı---

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı
16 Ocak 2020 - 15:29 borsagundem.com

Metin İyidil'in kayınbiraderi olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in oğlunun ve gelinin de eski generalle birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.Eski Korgeneral İyidil, tutuklandı

Ankara’da FETÖ/PDY davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alıp, istinaf mahkemesince tahliye edilmesi ardından savcılık itirazının kabul edilmesiyle yeniden gözaltına alınan eski Korgeneral Metin İyidil, tutuklandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek eski Komutanı Korgeneral Metin İyidil, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra ‘anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İyidil, istinaf başvurusunun ardından önceki gün Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20’nci Ceza Dairesi’nce beraatına karar verilerek tahliye edildi. Savcılığın itirazı üzerine Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 21’ince Ceza Dairesi, isnat edilen edilen suç ve kaçma şüphesini gözeterek İyidil hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

İyidil, dün akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından Ankara’da gözaltına alındı. İyidil, emniyetteki işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere zırhlı araçla Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İyidil, buradaki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’ne sevk edildi. İyidil, 21’inci Ceza Dairesince tutuklandı.

SORUŞTURMA BAŞLATTI

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), eski Korgeneral Metin İyidil’in darbe girişimi davasında aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını kaldıran, beraatine ve tahliyesine karar veren Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20’nci Ceza Dairesi heyetinin görev yerlerini değiştirdi.

NİHAT ÖZDEMİR’İN OĞLU VE GELİNİ DE GÖZALTINA ALINDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu Batuhan Özdemir ve gelini Aslı Özdemir, eski Korgeneral Metin İyidil ile birlikte gözaltına alındığı belirtildi.

Eski EDOK Muharebe ve Muharebe Eğitim ve Destek Komutanı olan Korgeneral Metin İyidil aynı zamanda TFF Başkanı Nihat Özdemir’in kayınbiraderi. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci17 Ocak 2020 11:59

    içinde "türk" kelimesi geçen tüm hesaplar fake:)

  • Av. Turan ÖZTÜRK17 Ocak 2020 00:36

    Nihatın oğlu ve gelinin göz altı nedeni: muhtemeldir ki, istinaf mahkemesi yargıçlarıyla irtibat kurdukları tespit edilmiş olabilir. TAHMİN DEN İBARETTİR. (6) 

  • vatandaş16 Ocak 2020 21:28

    iki yazı öncesi bişeycik olmaz demiştim öylede oldu herifçioğullarını selbest bıraktılar yav ,vay beeeeeeeeee adaletine gurban olam diyecem emmee içimden gelmiii

  • ahmet m ozturk16 Ocak 2020 23:56

    serbest birakmislar simdide hsyk serbest birakan hakime ceza vererek tekrar iceri atmis adami hemde kizi ve damadiyla birlikte... enteresan... adami iceri fetoden attin anladikta kiziyla damadini niye gozltina almis mahkeme?  

  • Halil 16 Ocak 2020 20:40

    İstinaf mahkemesine terbiyesizliğine bakın. İstinaf mahkemeleri Beraat kararı ya da suçlama kararı veremez Sadece davanın yeniden görülmesi kararı verebilir

  • Av. Turan ÖZTÜRK17 Ocak 2020 00:33

    HALİL KARDEŞ USUL ve YETKİ TARTIŞILMAZ. O senin dediğin Yargıtay Temyiz Kararlarında olur, istinaf daire kararları yerel mahkeme kararını bozar ise; Yerel MAHKEME KARARI ORTADAN KALKAR, İPTAL EDİLİR, Yarım hukuk' cu, ya candan ya maldan eder insanı. :D 

  • Esas bunu içeri tıkmaları lazım.16 Ocak 2020 20:28

    Ağırlaştırılmış müebbetlik herifi,nasıl salıverdirdiğini,bi anlatması lazım önce.

  • vatandaş16 Ocak 2020 20:12

    ben bu herifi bir yerden tanıyom emmeeeee nereden  neyse bişeycik olmazzzzzzz mütahitmiydi yoksa ne bileyim ya offfffff

  • Öyle sanıyorum ki16 Ocak 2020 19:37

    Devlet ihaleleri şampiyonlarından Nihat Özdemir in yaptığı bağış miktarlarını artırması gerekiyor anlaşılan :) 

  • 52/1Afyonlu16 Ocak 2020 18:58

    ZATEN LİĞLERİN GİDİŞATINDAN BELLİDİ ŞİMDİ AÇIĞA ÇIKDI DEMEKKİ İÇİMİZDE HALADAHA""İrlandalılar var.bizde karadenizde çok var belli ""PONTUSLULAR İŞİ TÜRK SP.UNU NASIL PARÇALARIZDA BİR OTELLOBİSİNDEN NASIL ŞAM.LİĞ BEDVA GİDELİMLE?BUNLAR ALIŞIK DA ONDAN HELEBİRDE TFF HELVAÇI-ARIBOĞANGİBİ 6S LI OLURSA KESİN TS ŞAM.LİĞ GİDER?ŞİMDİDE GİZLİ FETÖÇÜ ÇIKMADIMI ZATEN AÇIOSMANDEMİŞTİ HAKEMLERDE HALA FETÖÇÜ VAR DEDİ?HALADAHADA SP.BAKANI KARADENİZLİ UNUTMAYIN BU AKP İŞİ ORTAYERİ NASIL KARIŞTIRIRIZ?GEL HZ.MEHDİ AS.GEL

  • Tam komedi16 Ocak 2020 18:09

    Ne dedi adamlar ? Biz batarsak devlet batar !!! Nihatın oğlu ve gelini yanlışlıkla gözaltı yapılmıştır derhal serbest kalırlar merak etmeyin !!! 

  • cingöz16 Ocak 2020 17:11

    nihat gözünü toprak doyursun nihat

  • ademm16 Ocak 2020 16:53

    yaa güldürmeyin bizi hangi zengin yakalndıda bunlar hapse atılacak ahhh ahhhh yakarsa bu dünyayı garipler yakacakkk....