E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNeymar bank---

Neymar bank

Neymar bank
04 Ağustos 2017 - 15:04 borsagundem.com

Başarılı futbolcu Neymar, parayla oynadı. Fransız devi PSG’ye transfer olan futbolcu 6 yılda yaklaşık 925 milyon lira kazanacak. Sambacının saatlik ücreti ise dudak uçuklatıyor...

Brezilyalı futbolcu Neymar, dünya transfer rekorunu kırdı. Fransız devi Paris Saint Germain (PSG), Barcelona'ya 222 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı. Dünya medyası, 25 yaşındaki sporcunun kazanacağı paraya odaklandı.

Katarlı işadamı Nasser Al-Khelaifi'nin sahibi olduğu kulübün Neymar'a 6 yıllık sözleşme karşılığında 220 milyon Euro (yaklaşık 925 milyon lira) ödeyeceği öğrenildi.

Dünyanın en fazla para kazanan futbolcusu olacak olan Neymar'ın saatlik ücreti bile dudak uçuklattı. Kazancını lüks evlere, arabalara ve jetlere yatıran yıldız futbolcunun bu yıl PSG'den alacağı ücret şu şekilde sıralandı:



1 yıllık ücreti: 145 milyon 135 bin TL

Aylık ücreti: 11 milyon 164 bin TL

Haftalık ücreti: 2 milyon 791 bin TL

Günlük ücreti: 398 bin TL

Saatlik ücreti: 16 bin TL

En çok kazanan futbolcular arasında yer alan Neymar, paraya para demiyor. Yıldız futbolcu aşk hayatıyla da çok konuşuluyor. Birçok ünlü mankenle anılan Neymar, uzun zamandır Brezilyalı dizi yıldızı Bruna Marquezine ile aşk yaşıyor.



Transfer rekoru kıran Neymar'ın sevgilisi Carolina Dantas'tan olan 6 yaşında Davi Lucca adında bir oğlu bulunuyor.

Tüm zamanların transfer rekoru kıran Neymar, parasını lükse yatırıyor. Başarılı sporcunun Ferrari ve Audi marka otomobillerden oluşan ve milyon dolarla ifade edilen bir araba koleksiyonu bulunuyor.

Ayrıca Neymar'ın 10 milyon dolar değerinde Cessna 680 model özel jeti de var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet04 Ağustos 2017 21:17

    ayıptır be islamda kesin bir dille yazar ki israf haramdır. Bunu da yapan "islam" dinine mensup arap

  • Kemal bursa04 Ağustos 2017 20:46

    Artık dünya da bu aşırı lükse ve futbolcu Saçmalığına dur demek gerekiyor

  • Bünyamin04 Ağustos 2017 15:38

    Lütfen birileri bu işe el atsın. Günde 12 saat 35 derece güneşin altında demir taşıyan inşaat işçileri ayda bir kaç bin tl kazanıyor. Koskoca bir profesör 8 bin tl maaş alıyor. Bakın 20 yaşındaki lastik bir topa tekme atan bu şahıslara bu kadar parayı vermeyin. Yazıktır günahtır. Allahtan korkun. Söyleyince diyorlar ki ama 90 dakika sahada koşuyor. O zaman buyursun gelsin üniversite kürsüsünde profesörlük yapsın. Ya da kahraman askerlerimizin yaptığı gibi hayatını tehlikeye atarak teröristlerle çatışmaya girebilirler mi? Bunu yapabilirler mi? Futbolcularda bunu yapamazlar.