E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan Arap liderlere tehdit: Sessiz kalın, çıkarlarınızı koruyun---

Netanyahu'dan Arap liderlere tehdit: Sessiz kalın, çıkarlarınızı koruyun

Netanyahu'dan Arap liderlere tehdit: Sessiz kalın, çıkarlarınızı koruyun
13 Kasım 2023 - 03:51 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu ise basın toplantısında saldırılara tepki gösteren Arap ülkelerini hedef aldı. İfadelerinde Arap dünyasını açıkça tehdit eden Netanyahu, ''Sessiz kalın ve çıkarlarınızı koruyun' ifadelerini kullandı

İsrail Başbakanı Netanyahu basın toplantısında Gazze'ye yönelik saldırılara tepki gösteren Arap liderleri tehdit etti. "Çıkarınızı korumak istiyorsanız, sessiz kalın" dedi. Netanyahu, ABD medyasına verdiği röportajda ise "7 Ekim'in sorumluluğunu neden şimdi üstlenmiyorsunuz" sorusuna ABD'nin saldırıları üzerinden cevap verdi.

İsrail Gazze'ye ayrım gözetmeksizin saldırıyor. İsrail saldırılarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

İsrail Başbakanı Netanyahu ise basın toplantısında saldırılara tepki gösteren Arap ülkelerini hedef aldı.

Arap liderleri tehdit ederek, "Çıkarlarınızı korumak istiyorsanız tek bir şey yapmalısınız; Sessiz kalın" ifadesini kullandı.

Netanyahu, Amerikan CNN televizyonuna da konuştu. Daha önce Gazze'yi işgal planını açıklayan Netanyahu, bölgede baskın bir İsrail ordusu etkisinin olması gerektiğini yineledi. Gazze’nin idaresinin Filistin yönetimine verilmeyeceğini ima etti.

NETANYAHU'DAN '7 EKİM' ÇIKIŞI

7 Ekim'in sorumluluğunu üstlenmemesine ilişkin soruyaysa ABD örneği üzerinden yanıt verdi.

ABD cephesinden ise Netanyahu'nun çıkışına henüz yanıt gelmedi.

İslam Zirvesi Ortak Bildirgesi: İsrail'e silah ihracatını derhal durdurun

 

Erdoğan: Ey Netanyahu! Bebeklerin ahı seni iflah ettirmez

 

Netanyahu'dan Lübnan'a tehdit: Hayatının hatasını yapar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi13 Kasım 2023 11:36

    Savaşın İsrail ekonomisine maliyeti günde 260 milyon dolarmış. Devam ettiği müddetçe bütçeleri alarm vermeye başlar. Para babaları yardıma koşar mı , bilemem. Ama Gazze boşaldığı sürece ,yen, yahudi yerleşimcilere yer açılır. Gazzeliler vatanlarını terketmemeliler ,aksi halde geri döndüklerinde !! yerlerinde başkalarını bulabilirler..

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ13 Kasım 2023 10:46

    Bu savaş üç günde biter eğer araplar petrol ve doğalgaz satmasın dünya ya dünya kaosa girer.ekonomiler batar bunları göze alamazlar.yoksa sıra her üç beş senede birilerine gelecektir.Türkiye tek başına ne yapsın

  • baran13 Kasım 2023 10:18

    Şeytan ın köpeği her yere havlıyor.  

  • tv13 Kasım 2023 09:57

    7 ekimde israil kendi vatandaşlarını vurarak hamasa şavaş ilan etmiş aynı   ikizkulelerin vuruldugugibi

  • İbrahim Açıkgöz13 Kasım 2023 09:32

    Boş konuşmaktansa sessiz kalmak, arada fark var mı?

  • E.g.13 Kasım 2023 04:53

    ÜLKEMİZ DAHİL HİÇBİR ARAP ÜLKESİ LİMANLARINI İSRAİL GEMİLERİNE KAPATMALIDIR BUGÜN SEZSİZ KALAN ARAP DEVLETİ YARIN GAZZENİN DURUMUNA DÜŞEBİLİR LÜBNAN SURIYE DÜŞTÜ BİLE

  • AHMET ÖZBİLEN13 Kasım 2023 10:44

    Sen merak etme eğer her yönden güçlü olmaz ve sen ben o bu şu kavgası yapar isek ülkemizi 10 parçalayacaklar bizleride orta asya ya sürgün edecek abd ab ve israil sen ne zannettin.

  • Mucise Reis : )13 Kasım 2023 10:43

    Senin o kemal ve meral da suriye de ırak ta libya da ne işimiz var, abd ab yunanistan suriye ırak pkk ypg mi bize saldıracak acilen S 400 geri verin.ali babacan da kimse kusura bakmasın iktidara gelince BAYKAR MAKİNA ilk yapacağımız iş konupu kapatacağız ve o zamanda binlerece askerimiz şehit olacak idi, chp baş danışmanı ünal çeviköz de Türkiye eğede ve akdeniz de haydut devletlerin politikası uyğuluyor demiş idi. Eğer ülke olarak suriye ye girmesek törer devleti kurulacak ve haritalarında  yayınlanan  başkentinin diyarbakır olduğu kürdistan devletinini 22 şehirimiz işğal edilerek israile  bağlanacak idi.Karar sizlerin artık.