E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNeçirvan Barzani ile görüşme---

Neçirvan Barzani ile görüşme

Neçirvan Barzani ile görüşme
27 Kasım 2013 - 00:23 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, IKBY Başbakanı'nı Resmi Konut'ta kabul edecek. CHP'de MYK toplantısı var. EXPO 2020 için kader günü... Ziraat 150 yaşında

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ve Bilim Olimpiyatları'nda başarı gösteren öğrenciler ile KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (Ankara/15.00/16.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile görüşecek. - Çiçek, İran-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Moayyed Hosseini Sadr ve beraberindeki heyet ile Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (TBMM/11.30/14.30/17.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ve beraberindeki heyeti Resmi Konut'ta kabul edecek. - Erdoğan, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile Resmi Konut'ta görüşecek, Congresium'da düzenlenecek Ziraat Bankası'nın 150. kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katılacak. (Ankara/11.00/14.00/19.45)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Ankara/12.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Kent Ekonomileri Toplantısı ve Ziraat Bankası 150. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılacak (Ankara/13.30/18.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Trafik Dedektifleri Projesi tanıtım toplantısına katılacak.
(Ankara/14.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Conrad Otel'deki Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'nin açılışına ve Salt Galata'da Yunanistan Turizm Bakanlığı ile Yunan Ulusal Turizm Örgütünce Yunan ve Türk turizm sektörü temsilcilerinin iştirakiyle düzenlenecek kokteyle katılacak. (İstanbul/11.00/19.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bosna Hersek'in Mostar kentinde inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları ve Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları ödül törenine iştirak edecek. (Ankara/10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İran'da... - Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 21. Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılmak üzere İran'da bulunan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile ayrı ayrı görüşecek.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, MÜSİAD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen, "Aile Şirketleri Arasında Kuşak Farkı" konulu panele katılacak (Ankara/18.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Sanayi Odası (ASO) Kasım Ayı Meclis Toplantısına iştirak edecek. (Ankara/09.45)

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Paris'te EXPO 2020 sunumlarına ve oylamalarına katılacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2. Türkiye Kamu-Özel İşbirlikleri Konferansına katılacak. (Ankara/09.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, açılış ve temel atma törenine iştirak edecek. (Van /11.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rixos Otel'de düzenlenecek Kent Ekonomileri Forumu Ankara toplantısında bulunacak. (Ankara/13.15)

TBMM Genel Kurulu'nda, bazı uluslararası anlaşmaları onaylayan tasarılar görüşülecek. (14.00)

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2013 yılı 3. çeyreğine ilişkin Sanayi İşgücü Girdi Endekslerini açıklayacak
(Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)