E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNebati: 250 milyar liralık finansman KOBİ ve işletmelere hayırlı olsun---

Nebati: 250 milyar liralık finansman KOBİ ve işletmelere hayırlı olsun

Nebati: 250 milyar liralık finansman KOBİ ve işletmelere hayırlı olsun
19 Aralık 2022 - 16:31 borsagundem.com

Bakan Nebati, Hazine destekli kefalet sistemi kapsamında başlangıçta 200 milyar lira kefalet imkanı karşılığında sağladıkları yaklaşık 250 milyar liralık finansmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Hazine destekli kefalet sistemine ilişkin paylaşımda bulundu.

Başlangıçta 200 milyar lira kefalet imkanı karşılığında sağladıkları yaklaşık 250 milyar liralık finansmanın KOBİ'ler başta olmak üzere tüm işletmelere hayırlı olmasını dileyen Nebati, "Ülkemizin üretim ve istihdam kapasitesini geliştirerek yüksek düzeyde katma değer üretilmesini ve selektif kredi politikamız kapsamında Türkiye Ekonomi Modeli'nin temel amaçlarından biri olan istikrarlı ihracat artışının sürdürülmesini sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

 

Bakan Nebati: Kayıt dışı ekonomiyle mücadelemize devam ediyoruz

 

Bakan Nebati'den 'e-tebligat' açıklaması: 1,8 milyar TL tasarruf sağladık

 

Bakan Nebati bütçe rakamlarını değerlendirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Aralık 2022 21:46

    kasada para yok EYt olmaz.. öğrenciy eolmaz emekliye olmaz vb. işverene olur :D işverene bu kaçıncı kıyak efendi ? bir kezde ücretli emekliye verseniz ?....

  • borsacı19 Aralık 2022 17:20

    yerel seçimde büyük şehirler elden gitti bu seçimde hepsi gidecek diye korku bacayı sardı ama korkunun ecele faydası yok ekenomi çarpacak TL nin deger kaybı dünyada ilk sıralarda bu seçimde ekenomi darbesi sert olacak gibi.