E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Türkiye yalanlaması---

NATO'dan Türkiye yalanlaması

NATO'dan Türkiye yalanlaması
22 Eylül 2015 - 18:47 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Jean Stoltenberg "Türkiye'nin PKK operasyonlarının çözüm sürecine zarar verdiği" şeklinde ifadeler kullandığı haberleri yalanladı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in "Türkiye'ye ilişkin açıklamalar yaptığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

NATO sözcüsü Carmen Romero, yaptığı açıklamada, bugün bazı Türk medya organlarında yer alan, Genel Sekreter Stoltenberg'in Türkiye hakkında açıklamalar yaptığına ilişkin iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

"O röportajda Türkiye ile ilgili konuşmadı"
NATO'nun Türkiye ile güçlü dayanışma içerisinde olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Türk medyasında yer alan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Türkiye ile ilgili açıklamaları asılsızdır. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, BBC Ukrayna ile bugün yaptığı röportajda Türkiye ile ilgili konuşmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nail Eray23 Eylül 2015 00:14

    NATO nun haddinemi Türkiyenin kendini savunmasını elestirmek.Operasyon yapılmasında PKK ya gel Türk askerini polisini elini kolunu sallaya sallaya sehit etmi diyecegiz.Zaten bu zamana kadar bu cözüm sürecinin ne kadar yanlıs bir sey oldugu ortaya cıktı.

  • Hakan22 Eylül 2015 23:37

    PKK mı kaldı? Alayı talan oldu.Maşallah Mehmetçiğe.Allah nazardan saklasın.

  • fafa22 Eylül 2015 23:03

    Yalancı PKK deskçileri.Türkiye'yi bölmek için yıllaedır uğraşıyorsunuz.