E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'ye geliyor---

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'ye geliyor

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'ye geliyor
15 Şubat 2023 - 15:29 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, yarın Türkiye'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini ve NATO'nun dayanışma mesajını ileteceğini bildirdi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yarın Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Stoltenberg, NATO'nun dayanışma mesajını iletecek.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dün yaptığı açıklamada, “Türkiye'deki depremlerin yol açtığı bilanço, hepimizi korkuttu. NATO müttefikleri Türkiye'ye önemli destek sağlıyor.” dedi.

Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve şu ana kadar 31 bin 643 kişinin hayatını kaybettiği depremlere de değindi. Stoltenberg, “Türkiye'deki depremlerin yol açtığı bilanço, hepimizi korkuttu. NATO müttefikleri Türkiye'ye önemli destek sağlıyor. Bu desteğin devam etmesi ve dayanışma içinde olmamız, Türkiye'ye desteğimizi sürdürmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

NATO toplantısı, Türkiye için saygı duruşuyla açıldı

 

NATO'dan Türkiye mesajı: Güçlü bir dayanışma içindeyiz

 

NATO Karargahında Türk bayrağı yarıya indirildi

 

NATO ve AP'den deprem mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)