E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNaci Görür 5 ili uyardı: Depremler olabilir---

Naci Görür 5 ili uyardı: Depremler olabilir

Naci Görür 5 ili uyardı: Depremler olabilir
07 Mart 2023 - 21:33 borsagundem.com

Prof. Dr. Naci Görür, bugün Kayseri ve Sivas'ta meydana gelen depremlerin ardından biri değerlendirmede bulundu. Görür, "Erzincan-Karlıova, Malatya, Adana, Kayseri ve Sivas yörelerinde bu tür depremler beklenebilir." dedi

Kahramanmaraş'ta bugün saat 12.40'ta meydana gelen 4.5'lik depremin ardından Kayseri'de saat 14.47 ile 14.53 arasında büyükleri 4.7 ve 4.3 arasında değişen 3 sarsıntı meydana geldi. Saat 17.18'i gösterdiğinde ise bu kez Sivas Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.5'le sallandı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremlerle ilgili değerlendirme yaptı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Mart 2023 11:19

    Benim anladığım en son deprem ile bir kıtalar arası kırılma oldu. İlk kktc yani hattın alt kısmı baskı altına düştü oldu. Fakat hocanon bahsettığı, kırılmanın üzerine denk gelen , bahsettiği illerin hattı kırılabilir. ki orada ovar var. ovalar kırılan hatların , dolması ise oluş belliki. ülkemizde malum birden fazla hat ana damar hatları var. kuzey ayrı ege tarafı ayrı arap levhası aydı. kktc ye ana damarın alt hattı yerıne, üst hatta dıkkat çekmiş hocamız. yaşanan buyuk kırılma tam oturmadı artçılar gelecek yuksek değerlerde artçılar olabilir. çok fazla artçı ise farklı bir ana hattın yavrusunı kırabilir, tetikleme yapabilir. malum koca koca kıtalararaziler oynuyor. Buna dikkat çekmiş olarak algıladım. önlem kaliteli binalar, 

  • GÜNEŞ08 Mart 2023 09:09

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ de  danışmanlık yapıyorsun, şimdiye kadar İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanına şimdiye kadar İstanbul için ne tavsiyede bulundun, birde niçin deprem ile ilgili bir birim değil de İSKİ?

  • Mucise Reis : )08 Mart 2023 13:01

    ali bey 11 kurumdan huzur hakkı alanların hesabını sormadan seçilmiş gibi şimdiden :D imamoğlunu eleştiriyorsun. Seçileceğinden emin gibi. 12 aylık maaşını zaten bağoşladı imamoğlu. otomobil almadı belediyeden özel otomobılını kullanıyor ailemde kullanıyo ryanlış anlaşılmasın diye : )) önce araştırç. sonra saldı. TV de saldıramıyorlar çünku bu adamın yatığını yapacak cesarette sıyası yok :D

  • ALİ KODUŞ08 Mart 2023 10:10

    Şimdi de ekrem imamoğlu cumhurbaşkanı yrd yapacaklar adam hem belediyeden bir de cumhurbaşkanı yrd maaş alacak imiş.vay yavrum var.Sanki ekrem imamoğlu ve mansur yavaş süper birilerimiş gibi alladılar bulladılar millete kakaladılar.bakın bu ülkeyi çart diye kürdistan diye masada bölmezler.

  • Ali Uyanık 08 Mart 2023 00:10

    Sn. Bahçeli senelerce bunun kaprislerine derviş sabırı ile tahammül göstermiş. Mazallah devlet yönetiminde olduğunu düşünmek bile kâbus.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL08 Mart 2023 10:11

    RTE bunlar gibi yan çizmedi.bunların hepsi yancı.