E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMÜSİAD'dan seçim değerlendirmesi---

MÜSİAD'dan seçim değerlendirmesi

MÜSİAD'dan seçim değerlendirmesi
31 Mart 2014 - 04:13 borsagundem.com

"Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede sağduyu ve aklıselim kazandığı"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 2014 yerel seçim sonuçlarına ilişkin, "Bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir" açıklamasını yaptı.

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, milletin tarihi bir dönemeci daha geride bıraktığı ve 30 Mart yerel seçimlerinde kendi geleceği için karar verdiği belirtilerek, bu kararın da hür iradeyle sandığa yansıtıldığı kaydedildi.

Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede sağduyu ve aklıselimin kazandığı vurgulanan açıklamada, "Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdırlar. Diğer taraftan, bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir" denildi.

Açıklamada, MÜSİAD olarak her zaman huzur, güven ve pozitif istikrardan yana oldukları dile getirilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak bir kez daha bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyor, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)