E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuhtarların SGK primleri devletten---

Muhtarların SGK primleri devletten

Muhtarların SGK primleri devletten
05 Nisan 2017 - 12:54 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Muhtarlar Toplantısında muhtarlar ve koruculara müjde verdi. Muhtarların SGK primlerini devletin karşılayacağı dile getiren Erdoğan, korucuların da tümünün sigortalı olacağını dile getirdi. Muhtarların bin 406 lira maaş aldığını hatırlatan Erdoğan, "Ama 'Bu yetmez' dedik. 'Bir de bunların Sosyal Güvenlik Kurumu primleri var, onların da karşılanması lazım.' dedik. İlgili kurumlarımız hazırlıklarını tamamladılar, yayımlanacak ilk kanun hükmünde kararname ile bu meseleyi çözüyoruz. Artık muhtarlarımızın 613 lira tutan Sosyal Güvenlik Kurumu primleri devlet tarafından karşılanacak." dedi.
Güvenlik korucularına sigorta müjdesi veren Erdoğan, "Tüm güvenlik korucularımızı sigortalı hale getiriyoruz. Sigorta primleri İçişleri Bakanlığımız tarafından ödenecek, güvenlik korucularımız tıpkı diğer sigortalılar gibi istedikleri yerden sağlık hizmeti alabilecekler." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnşallahhhhhhhhh05 Nisan 2017 22:49

    Muhtarlara müjde .... Mendakkadukka Rabia Eyyyyymıhtar sen kimsin yahu Kefenimizi giydikte çiktık Bana ümmetim yeterrrrrr Ben öyle bişey demedim........

  • AHMET ŞEN05 Nisan 2017 22:11

    ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER NEDEN TAM GÜN ÇALIŞTIRILDIKLARI HALDE SGK PRİMLERİ YARIM YATIRILIR.YAZIKLAR OLSUN SİZE.

  • Hayır05 Nisan 2017 19:28

    Milletin cebinden muhtarların SGK pirimleri niye ödensin.

  • emekli05 Nisan 2017 16:19

    selim sen kendi adına konuş...

  • Öneri05 Nisan 2017 16:09

    Yeni Anayasa da kaç CB yardımcıları olacağı belli değil.Muhtarlar CB yardımcıları olarak atansın.Hiç değil ise verilen paralar boşuna gitmez.

  • SEÇMEN05 Nisan 2017 16:04

    muhtarlar bu maaş hak etmiyor, hele vatandaşın cebinden karşılanacak SGK primlerini hiç haketmiyorlar... bir düşünün, kaçınız, kaç yılda bir muhtarlığın yolunu tutarsınız, o halde bu gereksiz kurumlara neden gereksiz yere ulufe dağıtılıyor?

  • Niye acaba05 Nisan 2017 15:19

    Fransa'da 10 CB adayı medeni bir şekilde Televizyonda tartışıyor.Bizde ise Iktidar partisi özellikle tartışmak dan kaçıyor.

  • selim05 Nisan 2017 14:45

    Sayın Cumhurbaşkanımız 2000 sonrası emeklilerinin intibak hakları sorununu ancak siz halledersiniz..yaklaşık 5 milyon emekli . Sizi Çok Seviyoruz.

  • Bika05 Nisan 2017 13:13

    Muhtarlıklar kaldırılsın, E- Devlet üzerinden gereken işlemler yapılıyor.