E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMourinho: İkinci tur şansımız Fenerbahçe'den yüksek---

Mourinho: İkinci tur şansımız Fenerbahçe'den yüksek

Mourinho: İkinci tur şansımız Fenerbahçe'den yüksek
04 Kasım 2016 - 05:27 borsagundem.com

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-1 yenildikleri Fenerbahçe'ye övgüler yağdırdı ancak tur şanslarının daha fazla olduğunu söyledi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-1 yenildikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. .

İşte Manchester United Menajeri Mourinho'nun maç sonu açıklamaları...

Real Madrid'de iken Türk takımlarına karşı iki kez oynadım. Evinizde 2-0, 3-0 yenebilirsiniz ama deplasmanda çok zor. Oyuncularıma bu konudaki bütün deneyimlerimi aktardım, 'Her şeye hazırlıklı olun, Türkiy'deki ortam tamamen farklı' dedim.

Orta sahada kötüyüz. Fenerbahçe maça saatte 100 mille başladı! Biz ise yavaş kaldık, uyuduk, tepki veremedik. Oyunu kontrol ettiler, iyi savunma yaptılar. Kontrataklarla geldiler ve hakemi etki altına aldılar. Türkiye'de futbol daha duygusal. Fenerbahçe duygusal oynadı ve maçı hak etti.

Yeterince gol atamadık, gerçek bu... iki hücum oyuncusu aldık riske girdik ama olmadı. Maçın kontrolu bizdeydi ama olmadı. İkinci yarıda bir kez geçtiler orta alanı. Kırılgan kaldık. Halbuki böyle anlarda zihinsel olarak güçlü olmak lazım."

"İKİNCİ TUR ŞANSIMIZ FENERBAHÇE'DEN YÜKSEK"

Mourinho, grupta ilk 3 sırada yer alan takımların ikinci tur şansı için de, "Fenerbahçe'den daha iyi durumdayız. Zorya'yı yenseler bile 10 puanları olacak. Feyenoord'la oynayacakları maçı kazanamayacakları için, ikisinden biri tur atlayacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)