E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMostafa Mohamed galatasaray ile yollarını ayırdı Resmen gidiyor---

Mostafa Mohamed galatasaray ile yollarını ayırdı Resmen gidiyor

Mostafa Mohamed galatasaray ile yollarını ayırdı Resmen gidiyor
18 Temmuz 2022 - 10:08 borsagundem.com

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in transferi konusunda Fransız devi Nantes ile anlaştı. Galatasaray'da formsuzluğu ile dikkat üzerine çeken Mostafa Mohamed'in yeni transfer durağı Ligue 1 oldu.

Galatasaray, Mostafa Mohamed'i Fransız ekibi Nantes'a gönderdi. Mısırlı yıldız için Ligue 1 ekibiyle anlaşan Cim-bom, 24 yaşındaki golcüyü ilk başta kiralık olarak gönderecek.

MOSTAFA MOHAMED MURADINA ERDİ

Aksam.com.tr'nin L'Equipe'te aktardığı habere göre; Evann Guessand'ın yanına 2 forvet takviyesi daha yapmayı planlayan Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile yakından ilgileniyor.

Fransız ekibi, Sarı-Kırmızılı takımla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcuyu, önümüzdeki günlerde satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna katabilir.

GALATASARAY BONSERVİSİNE 4 MİLYON DOLAR ÖDEMİŞTİ

Galatasaray, 2020/2021 kış transfer döneminde Mısır takımı Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini geçtiğimiz günlerde resmen almıştı.

Haziran 2021'de imzalanan sözleşmedeki ödemeyi Zamalek'e yapan ve Mısırlı golcü ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Cim-Bom, 4 milyon dolarlık ödemeyi de gerçekleştirmişti.

Galatasaray Haris Seferovic için Benfica ile anlaşma sağladı

 

Galatasaray'da iki ayrılık

 

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya: Kim kazanacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)