E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMobius: Türkiye yatırım için hâlâ uygun yer---

Mobius: Türkiye yatırım için hâlâ uygun yer

Mobius: Türkiye yatırım için hâlâ uygun yer
10 Şubat 2023 - 09:18 borsagundem.com

ABD’li yatırımcı Mark Mobius, Kahramanmaraş depremleri sonrası Türkiye’nin ekonomik durumunu değerlendiren bir açıklama yaptı. Mobius “ Türkiye yatırım için hâlâ uygun yer. Türkiye'de yatırımlarımızın olması bizi korkutmuyor.” dedi.

Yatırım gurusu olarak tanınan Mobius Capital Partners’ın kurucusu, 86 yaşındaki Amerikalı yatırımcı Mark Mobius dün Amerikan CNBC Televizyonu’nda Kahramanmaraş depremleriyle ilgili özel bir programa katıldı.

Dünya'dan Emre Ergül'ün haberine göre, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi boyutlarının masaya yatırıldığı programın siyasi bölümünde 14 Mayıs seçimlerine ithafen “Türkiye’deki yıkıcı depremler ülkenin geleceği açısından çok önemli bir dönemde yaşandı” yorumları yapıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI10 Şubat 2023 12:01

    Her olumlu şeyir daha sonra bir olumlu ve olumsuz sonuçları olur bu ekenominin genlerinde vardır.

  • Ali10 Şubat 2023 10:45

    Ocak da sattıydınız zaten. bu depremi biliyordunuz.

  • AHMET ÖZBİLEN10 Şubat 2023 12:17

    Önemli olan depremi bilip yada bilmek değil ki.Önemli olan bilimin ışığında ve işin ehlileri binaları yaparlar ise zaten deprem bir gün kesinlikle olacaktır önemli olan bu depremlerden hasarsız veya az hasarlı çıkmaktır.

  • Ali10 Şubat 2023 09:54

    Ülkenin sanayisinin kalbi Marmara Bölgesi...Ülkemiz Deprem yaralarını çabuk sarar.En KISA süre de bu bölgede DÜZCE de olduğu gibi yeni SANAYİ bölgeleri ve teşfik ler verilip.ekonomi daha FAZLA canlanır.

  • Kaçan Grup10 Şubat 2023 09:34

    çok soydun beni, ama şimdi affettim