E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMobil ilaç takip sistemi tanıtılacak---

Mobil ilaç takip sistemi tanıtılacak

Mobil ilaç takip sistemi tanıtılacak
31 Ocak 2014 - 00:34 borsagundem.com

İlaç Takip Sistemi'nin mobil uygulaması basın toplantısıyla tanıtılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül İtalya'da
Gül, İtalya Başbakanı Enrico Letta'yı konakladığı otelde kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Gül, Floransa'da Vali Luigi Varratta ve Belediye Başkanı Matteo Renzi ile görüşecek.
Kentteki bazı tarihi ve kültürel yerlerde incelemelerde bulunacak Gül, akşam saatlerinde Türkiye'ye dönecek. (Roma/Floransa)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlanan Mihrimah Sultan Camisi'nin ibadete açılış törenine katılacak. (İstanbul/12.00)

Başkan Yardımcısı Atalay ile Bakanlar Yıldız ve Eroğlu KKTC'de... Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu, Meclis Başkanı Sibel Siber'i ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nu ziyaret edecek.

Bakan Eroğlu, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile görüşecek. Bakan Yıldız, Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu ile bir araya gelecek.

Yıldız ve Eroğlu daha sonra, Kıbrıs Türk Ticaret Odasında toplantıya katılacak. (Lefkoşa/Girne)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek. (Ankara/10.00)

Afrika Birliği 22. Dönem Liderler Zirvesi dolayısıyla Etiyopya'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Afrikalı yetkililerle bir araya gelecek. (Addis Ababa)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Hindistan Ekonomik ve Teknik İşbirliği Karma Komitesi 10. Dönem Toplantısı'na katılacak, Hindistan Ticaret ve Sanayi Bakanı Anand Sharma ile bir araya gelecek.
(Hindistan)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayram Yeri'nde esnafı, sanayi odasını, Tavas ilçesini, Kale Belediyesini ziyaret edecek, sergi açılışına ve Anemon Otelde akşam yemeğine katılacak  (Denizli/13.15-20.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 Aralık ayı dış ticaret istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

İlaç Takip Sistemi'nin mobil uygulaması basın toplantısıyla tanıtılacak. (Ankara/13.30)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)