E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten Irak'ta nokta operasyon!---

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!
10 Kasım 2023 - 15:20 borsagundem.com

MİT, PKK/KCK'nın uyuşturucu ve kara para trafiğini yöneten Bulut'u, Irak kuzeyinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), bölücü terör örgütü PKK/KCK'ta darbe vurmaya devam ediyor. MİT tarafından, PKK/KCK terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin takibi kapsamında sürdürülen çalışmalarda, 'Rızgar Suvar' kod adlı Yadin Bulut'un, yurt içinde 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan hakkında adli takibat yürütülmesi üzerine 2015 yılında PKK/KCK kırsal kadrolarına katıldığı belirlendi. 2016 sonuna kadar Kandil’de faaliyet gösteren teröristin, 2017 yılında örgüt tarafından oluşturulan sözde Palu Açılım Grubu Sorumluluğuna getirildiği tespit edildi.2018'de Hakurk-Avaşin bölgelerinde sözde gümrük sorumlusu olarak faaliyet gösteren teröristin son olarak örgütün uyuşturucu ticareti ve kara para trafiğini yönettiği saptandı.

MİT'in saha ajanları vasıtasıyla yaptığı araştırmada, örgütün uyuşturucu ticareti ve kara para aklama faaliyetlerinden sorumlu teröristin yeri, Irak kuzeyinde tespit edildi. MİT’in sahadaki ajanlarından terörist Yadin Bulut'un, uyuşturucu sevkiyatı amacıyla harekete geçtiğinin öğrenilmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Terörist, nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

Güvenlik uzmanları, Yadin Bulut'un etkisiz hale getirilmesi ile PKK/KCK’nın finans ayağına darbe vurulduğunu belirtti.

MİT'ten nokta operasyon!

 

PKK'lı Sariye Atilla'ya MİT'ten nokta operasyon!

 

MİT'ten terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe!

 

MİT'ten Suriye'ye operasyon

 

MİT'ten Beyoğlu operasyonu: Suriye'de ele geçirildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran10 Kasım 2023 21:30

    Bellk ki Amerikan savaş gemileri Akdenize demirleyince bunlara da bir haller oldu.  Fakaaat  Amerikanın gazına gelince işte böyle oluyor.  

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM10 Kasım 2023 16:30

    Bu hükümet başımızda oldukca biz bunların kökünüzü kazırız  yoksa sıkıntılı günler yine başlar.