E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT, FETÖ firarisini Tacikistan'da yakaladı---

MİT, FETÖ firarisini Tacikistan'da yakaladı

MİT, FETÖ firarisini Tacikistan'da yakaladı
05 Ekim 2023 - 14:08 borsagundem.com

FETÖ mensubu firari Koray Vural, MİT operasyonuyla Tacikistan'da yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinde "Turuncu" kategoride yer alan, "silahlı terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ye üyelikten" aranan firari Koray Vural'ı, Tacikistan'da yakalayarak Türkiye'ye getirdi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün yönlendirmesiyle Tacikistan'a giden ve burada örgüt bünyesinde yönetici pozisyonunda çeşitli kademelerde görev alan Vural, Orta Asya ve Tacikistan'daki örgütsel faaliyetlerin organizasyonunu sağlayan isimler arasında bulunuyordu.

Tacikistan'da bulunduğu süreçte Pensilvanya'ya sık sık giderek FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den talimat alan Vural'ın, firari FETÖ mensubu Emsal Koç'un Türkiye'ye getirilmesi sonrası Tacikistan'dan kaçma planları yaptığı tespit edildi.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı

 

7 yıldır FETÖ'den aranan eski hakim Necmeddin Özmen tutuklandı

 

FETÖ firarisi hakim Ankara'da yakalandı

 

Azerbaycan'da FETÖ'ye büyük darbe!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartalbey05 Ekim 2023 23:46

    feto cular simdi yayılmak için iyi insan,yardımsever dini butun  kılıfına burunmuşler,adam kazanmak için,sonradan kendilerini açıklayacaklar her halde guven sagladıktan sonra,bunlar da bu yolda yalan dolan iftira inkar her şey mubah,ama çok iyi musluman havası yaymaktatda yardırmsever yardıma koşan  guruseniz suphelenin