E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım uçağında Arda'dan skandal sözler---

Milli Takım uçağında Arda'dan skandal sözler

Milli Takım uçağında Arda'dan skandal sözler
06 Haziran 2017 - 06:45 borsagundem.com

Makedonya'daki dostluk karşılaşmasından dönen A Milli Futbol Takımı'nı taşıyan uçakta büyük gerginlik. Arda Turan, boğazına sarıldığı gazeteci Bilal Meşe'ye ağır hakaretlerde bulundu

Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye hem fiziki hem de sözlü olarak saldırdı.

Euro 2016'da yaşanan prim tartışmaları Makedonya'da takım uçağına yansıdı. Arda Turan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i de hedef alacak nitelikte hakaretlere imza attı.

Arda'nın skandal sözleri şöyle:

"Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Bz kimden para istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi onlar da burada. Burada soruyorum. Kim yazdırdı sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi."

"Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabi. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a... k..."

"Beni de başkaları gibi zannettin. Şimdi konuş bakalım. Ben futbolu bırakırım ama aileme şerefime laf söyletmem o... ç... Biz kimden para dilenmişiz. Seni bu uçağa alan kim!"

"Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın. Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a... k..."

Arda Turan bu sözleri safrederken Bilal Meşe'nin boğıazına sarıldı. Arda vurmaya da kalkarken araya giren gazeteciler ve futbolcuları olayın daha da skandal bir hale gelmesini engelledi.

Arda Turan, uçağın arka bölümüne giderken diğer gazetecilere de sinkaflı kelimeler kullandı.

Uçakta bu olaylar yaşanırken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in herhangi bir müdahalede bulunmadığı dikkat çekti. (Hürriyet)

Arda'dan açıklama: Ben demiştim...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • faruk08 Haziran 2017 11:00

    2 tane geçirseydin gazeteci müsvettelerine.dedikodu kazanları.habercimi mahalle karılarımı belli değil

  • suat06 Haziran 2017 11:48

    bu futbolcular zaten ahlaksiz kadin duskunu bar-saz duskunu , adam gibi oynasalar her maci kazaniriz zaten

  • kralll06 Haziran 2017 11:46

    arda kralll ilişmeyin hakkı öğle prim mrim boş işler para için oynayan birisi o seviyeye gelemez 2 ligte sürünür 3 düşer

  • menejer06 Haziran 2017 09:38

    arda efendi sen barca ya nasıl transfer oldun onu anlat da millet duysun gidiyorsun korumasız adama hakaret ediyorsun bitirimsin ya beyrampaşalısın ya allahın varoşu

  • yılmaz 06 Haziran 2017 09:29

    adamın bır yerlerını kaldırırlarsa olacagı budur saygı saygı

  • ebabil06 Haziran 2017 09:06

    arda fatih demirören...siz dünya kupasını da alsanız İSTEMİYORUZ..nokta

  • Abdullah dogruyol06 Haziran 2017 07:59

    Gucu yetiyosa terime demirorene saldrsin gazetecinin koruyani yok nasilsa cik sokakta sana kufreden tribunlere saldir yiyosa ardamisin nesin sen