E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiMilli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü geldi---

Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü geldi

Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü geldi
28 Haziran 2023 - 01:42 borsagundem.com

Milli gözlem uydusu İMECE, ilk görüntülerini gönderdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, "İMECE, yörüngeye yerleştiği andan itibaren görevini başarıyla icra ediyor" dedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı görüntüleri paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’nin ilk yüksek çözünürlüklü yerli ve millî gözlem uydusu İMECE, yörüngeye yerleştiği andan itibaren görevini başarıyla icra ediyor. İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntü”

Milli uydu İMECE ilk sinyali gönderdi

 

İMECE dünyanın her yerinden görüntü sağlayacak

 

Erdoğan: İMECE Türk Yüzyılı'nın habercisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DIMBIL29 Haziran 2023 21:33

    MUHALEFET YİNE DE HİÇ BİR YAPILAN GÜZEL ŞEYLERE İNANAMIYOR.

  • AHMET ÖZBİR28 Haziran 2023 11:05

    HZ. FATİH'in torunu, Müslüman Türk'ün gurur kaynağı, kaosunçocuklarının korkulu rüyası REİS'im dümende oldukça ŞAHLANMAYA ve de KÜRESEL AKTÖR olmaya devam inşallah. Başta BorsaGündem çalışanlarının ve dostlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyor, saadetler diliyorum.

  • mezarci 28 Haziran 2023 09:46

    Cekemeyenlere bir parmak gres yagi ........

  • AHMET ÖZBİLEN28 Haziran 2023 09:36

    Muhalefet yinede inanmıyordur.Bu otomobillerin italya da yapılıp geldiğini söylüyorlar idi. Koltuk kavgası yapacaklarına birazcık zahmet etseler zaten masraflarınıda devlet ödüyür bizzat gidip gözleri ile bu manzarayı görseler iyi olur idi ama gitmezler çünkü mahçup olacaklarını bildikleri için.

  • Çakır 28 Haziran 2023 09:04

    İsininiz gücünüz hıyar domates dolar faiz olmuş ikiyüzlülük ülken ile gurur duy duymuyorsan duyanlara saygılı olmayı öğren bırakın fesatlık yapmayı

  • baran28 Haziran 2023 08:06

    Yoksullukta, gelir adaletsizliğinde, fakirlikte, eğitimde, adaletsizlikte, yolsuzlukta, enflasyonda dünyanìn sayılı ülkeleri arasında olmayì sorun etmeyen bir yığın insanla yaşıyoruz. Ama Dunya bizi kıskanıyor. IMECE miz var. Dolar 26 TL yi geçti.

  • Baran28 Haziran 2023 09:37

    Ulan karaktersiz adam benim adıma her gün yorum yapıp durma.

  • E.g.28 Haziran 2023 06:51

    İMECENİN GÖRÜNTÜLERİNİ ALAN YER BİR SAVAŞ SIRASINDA ÜLKEMİZ DÜŞMANLARININ İLK HEDEFLERİNDEN HALİNE GELMEZ Mİ? ŞİMDİ İMECENİN GÖRÜNTÜLERİNİ ALACAK YER GİZLİ KALMASI GEREKİRKEN RAKİP ÜLKELER DE BİLİYOR/ÖĞRENDİĞİNDEN SAVAŞ FÜZELERİNİ O TESİSE ŞİMDİDEN YÖNLENDİRMEZLER Mİ? KOORDİNATLARINI TESPİT ETMEZLER Mİ?

  • İlginç 29 Haziran 2023 15:08

    Puahahhaha. Onların sanki kendi uyduları yok? Üstelik 50 yıl önce yerleşmişler uzaya adamlar zaten. Allah'ım kurban olduğum bunlarla aynı ülkede mi yaşıyorum ben? :)))))

  • MD28 Haziran 2023 06:35

    Domates 20 hıyar 25 TL

  • FİNANS DÜNYASI29 Haziran 2023 21:31

    ZATEN SİZİN SİYASETİNİZ HIYAR PATLICAN DOMATEŞ PATATES ÜZERİNDEN BU ÜLKEYE VEREBİLECEĞİNİZ BİR TANE NE VİZYONUNUZ NE PROJENİZ VAR BİRBİRİNİZİ YEMEKTEN BAŞKA.KENDİ PARTİSİNE FAYDASI OLMAYANLARINI BU ÜLKEYE HİÇ BİR FAYDASI DAHİ OLAMAZ.

  • Hakkı 28 Haziran 2023 10:56

    Hadi iyisin, 25 TL. fiyat senin için gurur verici 🤣🤣🤣