E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilan'dan Erciyes'e geliyor!---

Milan'dan Erciyes'e geliyor!

Milan'dan Erciyes'e geliyor!
04 Eylül 2013 - 18:07 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Milan'da forma giyen yıldız oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Milan'da forma giyen Bakaye Traore ile ilgilendiği öne sürüldü.
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor için İtalya'dan flaş bir iddia geldi ve Milan'ın orta saha oyuncusu Bakaye Traore'nin Kayseri Erciyesspor'la kiralık olarak sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu belirtildi. Lige iyi bir giriş yapamayan Kayseri Erciyesspor'da özellikle Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında istenilen performansın bir hayli altında kalınması hem Fuat Çapa hem de yönetimi harekete geçirdi. Bu sezon korkulu rüya görmek istemeyen Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Fuat Çapa, transfer döneminin bitimine Türkiye'de daha 3 gün olması sebebiyle yönetimden takviye istedi ve Bakaye Traore'nin kadroya katılmasını talep etti.
İtalyan basınında, hem Milan ve hem de oyuncuyla yapılan görüşmelerin sonucunda karşılıklı anlaşmaların yapıldığı ve Traore'nin kendisini Kayseri Erciyessporlu yapacak sözleşmeyi imzalamaya çok yakın olduğu aktarıldı.
Yunan ekibi Olympiakos'un da gündeminde olan Bakaye Traore'nin öncelikle sağlık kontrollerinden geçeceği ve bir sorun çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Fransız ekibi Nancy'de gösterdiği başarılı performansın ardından geçen sezonun başında Milan'a transfer olan 28 yaşındaki Traore, geçen sezon Milan formasıyla toplamda 9 karşılaşmaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)