E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPara PiyasaMigros'tan satış açıklaması---

Migros'tan satış açıklaması

Migros'tan satış açıklaması
03 Temmuz 2013 - 09:49 borsagundem.com

Migros'un sahibi BC Partners Migros'un satış için yetki verdiği haberleri sonrasında şirketten açıklama geldi

Migros'tan satış haberleri sonrasında bugün KAP'a yapılan açıklamada sürecin doğal iş akışı olduğu belirtildi.
İşte şirketin KAP'a yaptığı açıklama:
"Halka açık bir Şirket olan Migros Ticaret A.Ş.("Migros")'nin hisselerinin %80,51'i ana ortağımız MH Perakendecilik ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla bir özel girişim sermayesi şirketi niteliğinde olan BC Partners'ın kontrolündeki fonların elinde bulunmaktadır.
BC Partners bir özel girişim sermayesi Şirketi olarak, faaliyetlerinin olağan akışı kapsamında Migros da dahil olmak üzere mevcut tüm yatırımları için değişik alternatifleri periyodik olarak değerlendirmektedir. Dün basınımızda Şirketimiz ile ilgili yer alan haberler BC Partners'ın olağan iş akışı çerçevesindedir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını  bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)