E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMigros'dan basında çıkan haberlere açıklama---

Migros'dan basında çıkan haberlere açıklama

Migros'dan basında çıkan haberlere açıklama
02 Nisan 2014 - 13:33 borsagundem.com

Migros: BC Partners, tüm yatırımları için değişik alternatifleri periyodik olarak değerlendiriyor

Migros, BC Partners'in bir özel girişim sermayesi Şirketi olarak, faaliyetlerinin olağan akışı kapsamında Migros da dahil olmak üzere mevcut tüm yatırımları için değişik alternatifleri periyodik olarak değerlendirdiğini bildirdi.
   
Migros'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "26.03.2014 tarihinde basında Şirketimiz ile ilgili yer alan haberler BC Partners'ın olağan iş akışı çerçevesindedir." denildi.
   
Bloomberg News, 26 Mart tarihinde yayınladığı haberinde, Anadolu Endüstri Holdings'in, Tesco Plc'nin Türkiye'deki operasyonu Kipa ve Migros'un birleşmesi halinde ortaya çıkacak şirketten hisse almayı değerlendirdiğini yazmıştı.
   
Migros hisseleri ilk seansı yüzde 0,84 düşüşle 17,70 TL'dentamamladı.
   
Şirketin KAP'a açıklamasında şu bilgiler verildi:
   
"Halka açık bir Şirket olan Migros Ticaret A.Ş.("Migros")'nin hisselerinin %80,51'i ana ortağımız MH Perakendecilik ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla bir özel girişim sermayesi şirketi niteliğinde olan BC Partners'ın kontrolündeki fonların elinde bulunmaktadır.
   
BC Partners bir özel girişim sermayesi Şirketi olarak, faaliyetlerinin olağan akışı kapsamında Migros da dahil olmak üzere mevcut tüm yatırımları için değişik alternatifleri periyodik olarak değerlendirmektedir. 26.03.2014 tarihinde basında Şirketimiz ile ilgili yer alan haberler BC Partners'ın olağan iş akışı çerçevesindedir.
   
Migros, bu konuyla ilgili gelecekte özel bir durum ortaya çıkması durumunda gerekli açıklamayı ivedilikle yapacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 478,00
En Yüksek: 483,75
En Düşük: 469,00
Değişim 1,16 %
FK: 9,80
PD / DD: 2,40
İşlem Hacmi 782.144.799
Toplam Adet: 1.639.105
Ağırlıklı Ort.: 477,18
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)