E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMigros'a çevre ödülü---

Migros'a çevre ödülü

Migros'a çevre ödülü
23 Kasım 2013 - 05:01 borsagundem.com

Migros, uygulamaya soktuğu çevreci projelerle ‘Çevre ve Sürdürülebilirlik’ ödülüne layık görüldü

Migros Grubu, Perakende Güneşi Ödülleri’nde, uygulamaya soktuğu çevreci projelerle ‘Çevre ve Sürdürülebilirlik’ ödülüne layık görüldü.
Milliyet'in haberine göre, Migros Genel Müdürü Özgür Tort, konuyla ilgili olarak, “Migros Grubu olarak çevre ve yeşil perakende için öncü adımlar atmayı hedefledik” dedi. Tort, şunları söyledi: “Yeşil perakende için bugüne kadar yaptığımız yatırımlarımızın geri dönüşü ile ilgili düşüncelerimiz elbette vardı ancak müşterilerimizden beklentimizin çok üzerinde bir sahiplenme gördük. Yatırımımızın geri dönüşü ve bu alandaki deneyimlerimizi perakende dünyasında kim arzu ederse paylaşmaktan memnuniyet duyarız. Yeşil perakende müşteri ilgisinin yanında memleketimize ve gelecek nesillere de çok önemli katkılar sağlayacaktır.”

Çelet’e ödülü torunu verdi

Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla perakende sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumlara verilen Perakende Güneşi Ödülleri, Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Sektörün en prestijli ödülü sayılan Perakende Güneşi Ödülleri 2013’te Yaşam Boyu Onur Ödülü Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet’in oldu. Törende ayrıca Perakende Güneşi Ödüllerinde En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı ödülü Mudo’nun olurken En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü’nü Bimeks aldı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)