E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den dokunulmnazlık için 4 şart---

MHP'den dokunulmnazlık için 4 şart

MHP'den dokunulmnazlık için 4 şart
17 Mart 2016 - 19:25 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, dokunulmazlıkların kaldırılmasına destek için 4 şart ileri sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlıkların kaldırılmasına destek için 4 şart ileri sürerek, "MHP, bu dört madde çerçevesinde dokunulmazlıkların kaldırılmasına her şartta vardır, siyasi ve fikri duruşunda da en ufak bir çelişki bulunmayacaktır" ifadesini kullandı.

Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi hem terörle mücadeleye hem de öncelikli olarak HDP'lilerin dokunulmazlığının kaldırılması iradesine tam destektir. Başbakan'ın endişelenmesine yer ve gerek yoktur. Şayet Meclis Genel Kurulu’nda HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde milletvekili eksiği doğarsa, Milliyetçi Hareket Partisi bu açığı şüphesiz kapatacaktır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • LANET OLSUN .17 Mart 2016 22:11

    Önce kendi dokunulmazlığınızı kaldırın eğer birşeyler yapmak istiyorsanız 550 millet vekilininde dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyin kalkıpta AKP nin önüne kalkan olmayın seçimlerde nasıl bu millet sizlere dersinizi verdi 80 vekiliniz varken son seçimlerde 40 vekili bile zor çıkardınız. böyle giderseniz birdahaki seçimlerde barajı bile aşamıyacaksınız.