E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'de kurultay tarihi belli oldu---

MHP'de kurultay tarihi belli oldu

MHP'de kurultay tarihi belli oldu
10 Kasım 2015 - 07:35 borsagundem.com

MHP'nin seçimden ağır hezimetle çıkmasının ardından başkanlık için kurultay yapılacak

MHP lideri Devlet Bahçeli kongre taleplerine sıcak bakmadıklarını ve bu konuda tavizsiz tutumlarını sürdüreceklerini belirtirken, “Yeterli imzayı buluyorlarsa buyursun toplasınlar. MHP’nin kongresinin ne zaman yapılacağı bellidir. 18 Mart 2018 tarihi de güzel bir tarihtir. Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüdür” dedi.
 
Genel Başkanlık için ismi geçenleri yakından izlemeye alan MHP yönetimi, adaylığını açıklayan DYP üyesi Selim Kaptanoğlu’nu partiyi karıştırmaya dönük bir projenin parçası olarak değerlendirdi.
 
40 VEKİL KÜRŞAT'IN 40 ÇERİSİ GİBİ SAVAŞACAK
 
Toplantıda “AK Parti, ‘kuşa bak kuşa’ diyerek oyalama taktiği uyguluyor. MHP’nin ve CHP’nin parti içi ile meşgul olmasını sağlayarak Anayasa değişikliği, başkanlık siteminin getirilmesi gibi çok önemli konulara muhalefetin odaklanmasını engellemek istiyor. Ancak MHP, Kürşat’ın 40 çeri ile Çin sarayını fethettiği gibi 40 vekille toplumsal muhalefeti gerçekleştirecektir” görüşü dile getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • medet10 Kasım 2015 10:51

    MHP bAhçeliden kurtulmadıkça geleceği olamaz. Bu zat kesinlikle AKP li.

  • alp10 Kasım 2015 08:49

    bana kalkmış tarihten dem vuruyor...onlar sizin gibi onursuz değildi..

  • HİLAL10 Kasım 2015 08:05

    Neyi fethediyorsunuz, ne çerisi size söyleyecek laf bulamıyorum bu ne pişkinlik neyin peşindesiniz nasıl bir saltanat içindesinizki bırakmakta güçlük çekiyorsunuz gururlu insanlar kibarca çekilmesini bilmeli.

  • fafa10 Kasım 2015 07:45

    Utanmaz adam.Utanacak yüz olmazsa her şey vız gelir.Senin suçun yok,MHP'de adam yokmuş.Bir yiğit çıkmadı. Sen kalmaya devam et.