E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMGM'den 13 ile sarı kodlu uyarı---

MGM'den 13 ile sarı kodlu uyarı

MGM'den 13 ile sarı kodlu uyarı
21 Ocak 2024 - 10:17 borsagundem.com

Ülke geneli soğuk havanın etkisi altına girdi. MGM de 13 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Peki kar yağışı hangi illerde etkili olacak? İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Konya, Malatya, K.Maraş, Sivas, Tunceli, Aksaray, Batman ve Osmaniye için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Sarı kodlu uyarı ne demektir?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul bulutlu, yağış çok hafif, hissedilen sıcaklık 1 derece. Ankara sıcaklık 5 dereceye iniyor, yağış hafif. İzmir'de fırtına nedeniyle sıcaklık 5 derece hissedilecek. Bursa hafif yağmurlu 7, Antalya aralıklı yağmurlu 17 derece olması bekleniyor.

Marmara'da pazar Trakya tarafı açıyor, don oluşacak. Edirne 3 derece. Sakarya kesimi hafif yağışlı, sıcaklıklar rüzgar nedeniyle 3-4 derece hissediliyor. Yeni hafta da soğuk olacak.

İç Anadolu'da önce Eskişehir'de, pazar öğleden sonra Sivas, Kayseri tarafina kar yağacak. Eskişehir 1, Kayseri 9 derece. Pazartesi kuru soğuk ve don oluşacak.

Ege'de poyraz yönünden çok soğuk esen fırtına nedeniyle, sıcalıklar normal değerlerin çok altınada hissedilecek. Bölgede Aralıklı yağış var. Muğla 12, Bodrum 15, Denizli 14 derece.

Akdeniz'de Adana bölümü ve Güneydoğu'da boyunca yağmur kuvvetleniyor, rüzgar da çok sert, Adana 15, Kahramanmaraş 11, Gaziantep 1 ve Diyarbakır 12 derece.

Karadeniz soğuyor, kar Bolu, Kastamonu tarafında öğleden sonra hafifleyecek, Samsun, Rize hattında sahillerde yağmur, yaylalarda ise kar var. Bolu 3, Samsun 8, Trabzon 12 derece.

Doğu Anadolu genelinde kar yeniden başlıyor. Erzurum 3, Malatya yağmurlu 11 derece.

21 KASIM PAZAR 

22 KASIM PAZARTESİ

23 KASIM SALI

24 KASIM ÇARŞAMBA

25 KASIM PERŞEMBE

Edirne beyaza büründü

 

Bolu Dağı'nda kar etkili oldu

 

İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)