E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetereloji'den sağanak uyarısı---

Metereloji'den sağanak uyarısı

Metereloji'den sağanak uyarısı
18 Ekim 2013 - 09:44 borsagundem.com

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle Kartal - Pendik arasındaki D-100 Karayolu trafiğe kapandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı bölgelerimizde devam eden yağışların sabah saatlerinden itibaren, kuvvetli kuzeybatılı rüzgarlarla (50-70 km/saat) birlikte; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova), Batı Karadeniz bölümü (Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop), Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinde (Beypazarı, Nallıhan, Güdül ve Ayaş) kuvvetli (20-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğini açıkladı.
Bayramın son günü Türkiye yine yağışa teslim
DOĞU AKDENİZ'DE ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay'ın batı kıyı ilçelerinde "çok kuvvetli" yağış beklendiğini bildirdi.
Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Mersin, Adana ve Osmaniye ile Hatay'ın batı kıyı ilçeleri Dörtyol, Erzin, İskenderun, Belen ve Samandağ'da kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.
Vatandaşlardan ve ilgililerden, ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski, yıldırım çarpması, heyalan ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.
İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR
Bugün saat 05.30 sıralarında İstanbul genelinde sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde gezen vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşarken, kısa sürede yollarda su birikintileri oluştu. Duraklar ve kapalı mekanlar yağmurdan kaçan vatandaşlarla doldu.
Bayramın son günü Türkiye yine yağışa teslim
KARTAL-PENDİK ARASI D-100 TRAFİĞE KAPANDI
Sabah saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağmur, zaman zaman şiddetini artırdı. Araçlar yolda biriken su birikintilerinden dolayı ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı.
Kartal - Pendik arasındaki D-100 Karayolu aşırı yağış ve su baskınları nedeniyle trafiğe kapandı.
Aşırı yağıştan dolayı toplu taşıma araçları da etkilendi. Arıza yapan toplu taşıma araçlarında bulanan vatandaşlar yollarına yaya devam etmek zorunda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • işteyaptığınız İŞLER.18 Ekim 2013 20:10

    ŞİMDİ bazı arkadaşlar saçma sapan yzılar yazarak başbakanın adamı olduğunu resmen ortaya koyuyorlar birzamanlar başbakandaha evvelki hükümetleri eleştirirken dediği bir laf vardı onu hiçmi hiç unutamıyorum bir şehirde yaşıyorsan vede bu şehrin BELEDİYE BAŞKANIYSAN ozaman ilk yapacağın iş ALT YAPIYA önemvermektir yahu bunu söyleyen kendisi ama yaptırdığı işlere bakarsanız sanki o dememiş.nasıl METRO için yeraltından kazılar yapılırken neden oralarada büyük kanallar yapıpta işte böyle dıkı yağan yağmurlarlan akan sellerin tamamı oaralardan akıp gitsin ve millette çile çekmesin.yapılacak işler var ama nedense sadece İHALE yollarıylan kimler zengin olacak onları sıraya almışlar doğru söze ne gerek.sen çalışmalarını adam gibi yap hatta oy almadığın yerlerde bile bunları yapsaydın bu millet gene sana oy verirdi.aa balık baştan kokar derlerya işte buda öyle oldu.ben akp ye üyeyim ama zerre kadar itimadım yok yapılan birşok işlerigörüyorum bir yandan yapılıyor bir yandanda yıkılıyor sorduğumuzdada abi olmadı alan şirket beceremedi şimdi başka bir şirket aldı oyapacak bumu sizlerin adil anlayışları.dünyada vede ülkemizde herşey olabilir ama vatandaşlarına iyidavrananlar herzaman kazamır TAKSİM GEZİ PARKI gibi değil.izmirli gelde istanbulda yaşada bakalım birdaha istanbulamı gelmek istersin yoksa İZMİR demi kalmak istersi.bu istanbul sadece ÇALANLARIN şehri bunu sakın unutmayın derim zaten belediye başkanları İST bul millet vekilleri bunların varlıkları incelendiğinde korkunçbir rakkam ortaya çıkacaktır.bu milletin AHI ancak böyle çıkacaktır.

  • bide izmir,i görseler 18 Ekim 2013 15:12

    bide izmir,i görseler akp şükrederler ;)

  • akp'nin yaptığı yolda ayağım çok kayıy...18 Ekim 2013 13:14

    yer yarılsa, deprem olsa, şimşek çaksa akp'nin suçu :) ne manyak bir milletsiniz. Allah'ın işi yağmur bastırmış chp olsa ne yapacaktı. helikopterli kovalarla suyu mu taşıyacak.

  • juno7418 Ekim 2013 11:43

    durmak yok çalmaya devam......

  • işte yaptığınız İŞLER.18 Ekim 2013 11:08

    İşte AKP nin gurur duyduğu işleri milletine nasıl açıklayacak harcanan paralar boşa giden çalışmalar.ve ihaleye verdiğiniz tirilyonları ceplerine doldurupta ortadan kaybolan mütahitler birileri işte böyle parti kanalıylan zengin oluyor olanda vatandaşa oluyor.birde PENDİĞE 104 tirilyon vergikoymuşlar sen başbakan olarak bu boşa yapılan işlerin paralarını vergi diye orada ikamet eden insanlaramı keseceksin seçimler yaklaşıyor bundan sonra bu insanların günehlerını bile alamazsınız.