E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMessi ile Erdoğan'ı izlemenin fiyatı belli oldu---

Messi ile Erdoğan'ı izlemenin fiyatı belli oldu

Messi ile Erdoğan'ı izlemenin fiyatı belli oldu
13 Temmuz 2016 - 17:05 borsagundem.com

Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına düzenlediği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşma, 16 Temmuz akşamı oynanacak.

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl etkinliği kapsamında Antalya'da düzenlenecek yıldızlar futbol karşılaşması, 16 Temmuz akşamı saat 20.00'de Antalya Arena'da oynanacak. Afrikalı çocuklar yararına düzenlenen özel maçta, Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan gibi dünya yıldızları oynayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da sahaya çıkacak
Bu özel karşılaşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de sahaya çıkacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da sahaya çıkacağı özel maçın biletleri, 49 TL ile 399 TL arasında satışa sunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)