E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMerkezler, korona virüs ile savaşıyor---

Merkezler, korona virüs ile savaşıyor

Merkezler, korona virüs ile savaşıyor
20 Mart 2020 - 14:30 borsagundem.com

Küresel ekonomi liderleri korona virüsün etkileriyle mücadele için hem mali hem de parasal tarafta bu hafta harekete geçti. 31 merkez bankası faiz indirdi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekonomist/stratejist20 Mart 2020 14:46

    FED her türlü silahını kullanıyor en son swap kartını çekti belli ülkelerin Merkez Bankaları üzerinden Dolar talebine karşılayacak. Ancak bu ülkeler arasında Türkiye yok ileriki zamanlarda olabilir. Ancak FED diğer hamleleri gibi bu da çözüm olmayacak çünkü küresel ekonominin karşı karşıya kaldığı kriz FED dahil Merkez Bankalarına çoktan aştı asıl maliye politikaları ile direkt sektörlere müdahele şart. Hem üretici hem de tüketicileri doğrudan dokunabilecek tek hamle maliye politikalarıdır. Merkezi Bütçelerin kesenin ağzını ardına kadar açmak gerekir bakınız ABD her vatandaşına 1000 $ dağıtıyor güzel bir hamle bizde de her vatandaşa 1000 TL uygulanması gerekir ekonomiye canlandırmak için şart.

  • ekonomist/stratejist20 Mart 2020 16:57

    Sonuna kadar haklısın aynı şeyleri düşünüyoruz önce emeğe değer verilmeli patronların paracıkları nasıl çarçur ettiğini biliyoruz. Daima emek ve emekçinin yanındayız.

  • KERİM20 Mart 2020 16:24

    SEN ÖNCE ÇALIŞANIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ÖDERSEN İYİ OLUR DURMADAN MÜTEAHİTLERE VS LERE ÇALIŞILDI EL ÜSTÜNDE TUTULDU.İŞADAMI DENDİ PATRONLARA ÇALIŞILDI VERGİLERİ ERTELENDİ YÜK ÇALIŞANLARA BIRAKILDI..PATRONLAR HALA PARA İSTİYOR ALDIĞI PARALARI DA YURTDIŞINA KARIYOR VERGİSİNİ ÖDEMEMEK İÇİN 40 TAKLA ATIYORLAR BUNA ENGEL OLUNMALI