E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeralarla ilgili düzenleme kanun tasarısından çıkarıldı---

Meralarla ilgili düzenleme kanun tasarısından çıkarıldı

Meralarla ilgili düzenleme kanun tasarısından çıkarıldı
16 Haziran 2017 - 01:47 borsagundem.com

Meralarla ilgili düzenleme, önergeyle Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'ndan çıkarıldı

TBMM Genel Kurulu'nda Meralarla ilgili düzenleme, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'nın ikinci bölümü üzerindeki görüşmeler sürüyor.

AK Parti, CHP ve HDP, Mera Kanunu'na yeni bir bent ekleyen düzenlemenin tasarıdan çıkartılmasına yönelik ayrı ayrı önerge verdi.

Kabul edilen önergeyle, endüstri, teknoloji geliştirme ve organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler ile yerleşim alanları içinde bulunan sanayi siteleri ve bu bölgelerin genişleme alanlarının yerleşim yeri dışına çıkarılması için ihtiyaç duyulan yeni yerlerin tahsisinin; ilgili müdürlüğün talebi, mera komisyonu ve defterdarlığın uygun görüşü üzerine valilikçe değiştirilebileceğine ilişkin hüküm tasarından çıkarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)