E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMensa ve Esem sırası işleme açılıyor---

Mensa ve Esem sırası işleme açılıyor

Mensa ve Esem sırası işleme açılıyor
02 Mayıs 2014 - 14:02 borsagundem.com

Borsa İstanbul 2 şirketin işlem sırasının kapatılmasına karar verdi

Borsa İstanbul ESEMS.E ve MEMSA.E pay sıralarının, şirketlerin aylık mali tablolarını son gönderim tarihine kadar Kamuyu Aydınlatma Platformu'na göndermemiş olmaları nedeniyle  geçici olarak işleme kapatılmasına karar verdi.

Pay Sırasının İşleme Açılması

ESEMS.E pay sırası, şirketin aylık bildirimini son gönderim tarihine kadar Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) göndermemiş olması nedeniyle  geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu aylık bildirimin KAP'ta duyurulmuş olması nedeniyle ESEMS.E pay sırası, saat 15:45:00'da yeniden işleme açılacaktır.

MEMSA.E pay sırası, şirketin aylık bildirimini son gönderim tarihine kadar Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) göndermemiş olması nedeniyle  geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu aylık bildirimin KAP'ta duyurulmuş olması nedeniyle MEMSA.E pay sırası, saat 16:45:00'da yeniden işleme açılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADANALI02 Mayıs 2014 17:11

    BU KIYTIRIK HİSSELERDEN KÜÇÜK YATIRIMCILARI KURTARACAK CARE PATRONLARIN HİSSE ORANLARINI %51 İN ALTINDA OLMAMASI ŞARTINI KOYMADIR...ADAMLAR%1 İLE 2 İLE PATRON OLUYORLAR İÇİNİ BOŞALTIP BATTIK DEME YOLLARI ARIYORLAR...