E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMelo ve Ujfalisi bu akşam Ali Sami Yen stadında olacak---

Melo ve Ujfalisi bu akşam Ali Sami Yen stadında olacak

Melo ve Ujfalisi bu akşam Ali Sami Yen stadında olacak
14 Aralık 2019 - 14:00 borsagundem.com

Galatasaray, eski oyuncuları Felipe Tomas Ujfalusi'nin bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü maçında tribünde olacağını ve kendilerine plaket verileceğini duyurdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, eski oyuncuları Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'nin bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü maçında tribünde olacağını duyurdu.

Sarı kırmızılı kulüp ayrıca, her iki oyuncunun taraftarlarla bir araya geleceğini ve geçmişte takıma sağladıkları katkılar sebebiyle kendilerine plaket verileceğini açıkladı.

Galatasaray SK'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Eski oyuncularımızdan Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi, bu akşam oynanacak Ankaragücü maçı öncesi taraftarımızla bir araya gelecek ve eski sporcularımıza sağladıkları katkılar sebebiyle kulübümüz tarafından birer plaket verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • galatasaray14 Aralık 2019 16:03

    bu melo ve urfa şiso nun ahı gitmiş vahı kalmiş topcularla olmaz  genc ve dinamik yetenekler  lazım  bunlar anca kavga etmesini  kırmızı kart   görmesini becerirler hayır gelmez

  • ..14 Aralık 2019 15:13

    sahaya inip oynasanız bu yaşınızda fark yaratırsınız. çünkü ruh var. mesleğine saygılı gerçek profesyonelsiniz.