E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Özhaseki ve Menderes Türel trafik kazası geçirdi---

Mehmet Özhaseki ve Menderes Türel trafik kazası geçirdi

Mehmet Özhaseki ve Menderes Türel trafik kazası geçirdi
09 Şubat 2020 - 21:22 borsagundem.com

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Serik ilçe merkezinden geçen D400 karayolunun DSİ mevkisinde meydana geldi. Sürücülerinin kimliği henüz açıklanmayan 06 VTJ 22 plakalı otomobil ile  AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bulunduğu 07 SE 947 plakalı VIP minibüs çarpıştı. Kontrolden çıkan minibüs refüjdeki palmiye ağacına çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi burada yapılan Mehmet Özhaseki, Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Türel ve Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği belirtilirken, Mehmet Özhaseki’ye müdahalede bulunulduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...10 Şubat 2020 12:10

    hız sınırını aşmayacaksınız. aşırı hız karşılığı ceza kesilir. o ceza bana kesilmez demeyin, hız aslında buyuk zarardır ... 

  • mert10 Şubat 2020 10:01

    SPK VE BORSA GÜNDEM EKONOMİ EDİTÖRÜ ARDYZ HİSSESİNDE MANİPÜLASYON VAR LÜTFEN 3 GÜNDE YÜZDE ELLİ KOYDU EL KOYUP TEDBİR BÜRÜT GETİRMİYORSUNUZ B BİRİLERİ KÖSE OLUNCAMI EL KOYACAKSINIZ METRO YATIRIM EGER EL KORSANIZ DUA EDERİM YOKSA ALLAHANIZDAN BULUN  SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜN

  • cingöz09 Şubat 2020 22:27

    makam araçlarını şahsi işleri için kullanırsan Allah çarpar

  • Türkoğlutürk 10 Şubat 2020 07:58

    Melih Gökçek ile malüm şahıs çarpılmadığına göre haram yemediler dimi.