E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMEB'den bir ilk: Ücretsiz yardımcı kaynaklar bu yıl öğrencilerle buluşuyor---

MEB'den bir ilk: Ücretsiz yardımcı kaynaklar bu yıl öğrencilerle buluşuyor

MEB'den bir ilk: Ücretsiz yardımcı kaynaklar bu yıl öğrencilerle buluşuyor
11 Eylül 2022 - 19:27 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl bir ilke imza atarak ders kitaplarının yanı sıra yardımcı kaynakları da ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılacak

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl bir ilke imza atarak, ücretsiz yardımcı kaynakları da ders kitaplarıyla birlikte dağıtımı için öğrencilerin sıralarında yeni ders yılına hazırladı.

Bu yıl ilk kez sene başında dağıtılan yardımcı kaynaklarla, tüm öğrencileri artık yardımcı kitaplara ücretsiz ulaşacak. 136 milyon yardımcı kaynak öğrenciler için hazırlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk kez ders sıralarında yer alan yardımcı kaynakların tasarım ve baskı aşamasından öğrenciler sıralarına uzanan hikayeyi filmleştirerek paylaştı.

MEB, miniklerin okula uyum eğitimi yarın başlıyor

MEB 40 sözleşmeli personel alacak

MEB'den Gülşen hakkında suç duyurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )12 Eylül 2022 07:50

    Ya yeter bu zırvalıklar. Her öğrenciye bir notbook var. ilgili siteye ve onlıne ters programlarına cüretsiz giriş olsun internet olmasa bile 112 gibi sadece ilgili siteye giriş + araştırma işleri içinde 50 gb internet ücretsiz hakkı ver. çocuk eğitim yapsın. ne bu yahu ? kitap bas kitap bas ... yıl 1980 -1990 değil. milli eğitim bakanlığı ne yapar ? modern, geleceğe yön veren, dünya standartlarında eğitim vb.. ne bu şimdi ? 2022 yılınn eğitim modeli kitap basmak mı ? ... :D ya 1970 yılı ile -2022 kıyaslayıp kitap veriyorum basıyorum diyor :D yahu sen 2022 yılında ve gelecektesin. 1 tane değişik üniversite programı yok. Avrupada, ABD de modern dünyaya göre bir çok farklı üni bölümleri açılmış. biz hala aynı kafa.. çok hantal kaldı kurumlarımız. aşırı fazla. iş üretmeyen atandı durdu, bismillah diyen tepelere atandı gelinen nokta. yazık