E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMEB'den Gülşen hakkında suç duyurusu---

MEB'den Gülşen hakkında suç duyurusu

MEB'den Gülşen hakkında suç duyurusu
25 Ağustos 2022 - 12:40 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in imam hatip okulları ve mensuplarına yönelik hakaret ve iftira içeren ifadelerinden dolayı hukuki süreç başlatıldığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) şarkıcı Gülşen'in, imam hatip mensuplarına yönelik sözleriyle ilgili açıklama yapıldı.

Şarkıcı Gülşen'in, "imam hatip liselerini itham ederek bu camiaya yönelik hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayı kınandığı" belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kuruluşundan bu yana ülkenin milli ve manevi değerleriyle nesillerin yetiştiği bu kurumlara veya herhangi bir okul türümüze ya da bu okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik aşağılayıcı ve ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez. Bakanlığımızca, söz konusu şarkıcının hakaret ve iftira içeren bu sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatılmıştır."

Gülşen'e 'İmam Hatip' soruşturması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çaresizlik25 Ağustos 2022 21:04

    Gülşen'in şaka yollu söylemi çakma imam hatiplileri çok rahatsız ettiği için "vurun kahpeye" senaryosunu sahneye sürdüler ve akıllarınca gerçek gündemi değiştirmeye çabalıyorlar.

  • Mucise Reis : )25 Ağustos 2022 15:46

    Sahte ve bozuk dezenfektan satanlar bu kadar haber olmalı :D  milletin giyim kuşamında dedikodu  magazinde akıllar... Bırakın insanları kendi haline. Kanalı değiştirirsin olur biter... Sanki türkiye ye gelen o tursitler çok müslüman :D buldular kadını bas kalayı küfürü eleştriyi :D kötünden dışarı çıkmayanların yorumlar abakın hele , : )) gidin bir çeşmeye, Paise, Berline, Venediğe, Antalya, Alanya, vb.. evlerinde bir kutu, 3- 5 tv kanalı Türkiye yi uzaktan eğitimler öğrenip yorum yazıyor dar kafalılar :D

  • IDAM25 Ağustos 2022 14:51

    ALLAH,IN GAZABI ISLAM/MUSLUMAN dusmanlarinin uzerine olsun,Amiin.

  • Adam25 Ağustos 2022 23:15

    İşte o gazap dini kullanarak kendileri saltanat içinde yaşarken, milletin alım gücünün düşmesine katkıda bulunanların ve kadınlara çocuklara zulm edenlerin üzerine olacak.

  • Tufan25 Ağustos 2022 14:43

    Bu ahlaksızın yaptığı her türlü pisliğe gösterilen müsamaha yeter. Bu gidişle yakında çırılçıplak sahneye çıkacak utanmaz arlanmaz. Bu yaşam tarzına müdahale değil. Bu ahlaksızlığa teşhirciliğe müdahale.