E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMarmara Adası'nda bulunan ceset Serdar'ın---

Marmara Adası'nda bulunan ceset Serdar'ın

Marmara Adası'nda bulunan ceset Serdar'ın
26 Ağustos 2014 - 06:00 borsagundem.com

Marmara Adası sahilinde bulunan cesedin 9 gün önce Kumburgaz'dan denize açıldıktan sonra kayıp olan 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu kesinleşti

İstanbul Kumburgaz Kamiloba sahilinden 9 gün önce denize açıldıktan sonra kaybolan 5 genci arama çalışmaları sırasında önceki gün Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu köyü sahilinde bulunan cesedin, kayıp 5 gençten Serdar Demir’e ait olduğu, DNA testi sonucu kesinleşti.

AİLEYE TOPLANTIDA SÖYLENDİ

Sarıyer’deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda düzenlenen toplantıda gençlerin ailelerine bilgi verildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı toplantı sırasında Marmara Adası açıklarında iki gün önce bulunan cesedin Serdar Demir’e ait olduğu açıklandı. Haberi alan Demir’in annesi fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Toplantı sonrası başka bir açıklama yapılmadı.

Serinlemeye 14 kurban daha

Boğulma haberlerine dün de yenileri eklendi. Adıyaman’da Ömer Bargu (19) ve Emin Altun (22), Ordu’da Sezer Kalender (14) ile Serdar Çiçek (13), Kırıkkale’de Afgan vatandaşları Fadime Rahmani (16) ve Emin Rıza (20), Antalya Kemer’de Yener Hendekçi (26), Trabzon’da Muhammet Akdoğan (16), Kocaeli Kandıra’da Mesut (32) ve eşi Selda Say (32), Amasya Suluova’da Murat Bedirhan (18) ve Emre Çatal (15), Adana Yumurtalık’ta Veysel Kurul (14), Şırnak’ta havuza düşen bedensen engelli ve dilsiz Mahsun Alper (14) boğularak can verdiler. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)