E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaria'nın annesi bulundu---

Maria'nın annesi bulundu

Maria'nın annesi bulundu
25 Ekim 2013 - 18:34 borsagundem.com

Yunanistan'da Roman ailesiyle yaşayan küçük kızın gerçek annesini DNA testi belirledi. Maria'nın annesi Bulgar Saşa Rusea, babası ise Atanas Rusev

Yunanistan’da bir Roman ailesiyle yaşayan Maria adlı küçük kızın gerçek anne ve babasının Bulgar oldukları açıklandı.

Bulgaristan İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Svetlozar Lazarov, DNA testi sonucunda dünyada büyük yankı uyandıran ve "sarışın melek" olarak adlandırılan 4 yaşındaki kızın anne ve babasının Bulgaristan vatandaşı olduğunun ortaya çıktığını bildirdi.

Lazarov, daha önce Yunanistan’ın Patra şehrinde bir süre gurbetçi olarak çalışmış Saşa Ruseva adlı bir kadın ve Atanas Rusev adlı eşinin Maria'nın biyolojik anne ve babası olduklarını söyledi.

Olayla ilgili açılan soruşturma kapsamında Saşa Ruseva’nın Maria’yı Yunanistan’da dünyaya getirdiği ancak bebeğini yanında çalıştığı Yunan vatandaşlarına para karşılığında bırakarak Bulgaristan'a döndüğü belirlendi. Lazarov, Saşa Ruseva’nın Maria'yı Yunanistan’da para karşılığı bırakılması ile ilgili soruşturma açıldığını söyledi. 

Saşa Ruseva ve Atanas Rusev, Bulgaristan'ın Eski Zağara kentine bağlı Nikolaevo kasabasında yaşıyor. Çiftin kasabanın Roman mahallesindeki tek odalı evlerinde bazıları Maria gibi sarışın veya kızıl saçlı 10 çocuk bulunmuştu. Ailenin sahip olduğu çocukların sayısı hala kesin olarak bilinmiyor.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)