E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'tan HÜDAPAR'a sert yanıt!---

Mansur Yavaş'tan HÜDAPAR'a sert yanıt!

Mansur Yavaş'tan HÜDAPAR'a sert yanıt!
27 Nisan 2023 - 19:33 borsagundem.com

Mansur Yavaş, hakkında suç duyurusunda bulunan HÜDAPAR'a ilişkin "Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır" açıklamasında bulundu

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında, partiyle ilgili açıklamalarında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu" işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, HÜDAPAR’ın hakkında duyurusunda bulunmasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yavaş’ın Twitter paylaşımı şöyle:

“Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır. 15 Mayıs’ta bu şeref madalyasıyla iktidara geleceğiz. Milletimizin değerleriyle kavga eden kim olursa olsun mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.”

Yavaş: Terörist teröristtir, PKK'lısı HÜDAPAR'lısı olmaz

ABB Başkanı Mansur Yavaş, HÜDAPAR için "Terörist teröristtir. Bunun PKK'lısı, HÜDA PAR'lısı ayrımı olmaz. Hepsine de karşıyız, hepsinin de kökünü kazırız" demişti.

AK Parti'den HÜDA PAR'a ziyaret: Karşılıklı açıklamalar yapıldı

 

Kılıçdaroğlu İmamoğlu ve Yavaş'ın görevlerini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.