E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'ın iftar kampanyasına siber saldırı---

Mansur Yavaş'ın iftar kampanyasına siber saldırı

Mansur Yavaş'ın iftar kampanyasına siber saldırı
25 Nisan 2020 - 10:30 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın salgın nedeniyle zor durumda kalan aileler için başlattığı 'Bir iftar da benden' kampanyasının internet sitesine siber saldırı yapıldığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'www.iftarver.com' adresi üzerinden başlattığı iftar kampanyasının ilk gününde 101 bin 847 iftar menüsü yardımı yapılırken, kampanyanın internet sitesine sanal saldırıların yapıldığı açıklandı.

Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Kötü niyetli birileri sistemimizi yoğun saldırıya tutarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek götürmemizi engellemeye kalkmaktadır" denildi.

Öte yandan sitede verilen bilgiye göre ramazan ayının ilk gününde toplam 12 bin 378 kişiye iftar menüleri ulaştırıldı.

Mansur Yavaş, 23 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Büyükşehir Belediyesi BELPA A.Ş.’den 15 TL ödenerek ihtiyaç sahipleri için iftar menüsü satın alınabileceğini duyurmuştu. Belediyenin internet sitesi üzerinden satın alınan iftar menülerinin evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evinden çıkmaması gereken 65 yaş üstü vatandaşlara, kronik hastalara, engellilere ve dar gelirli ailelere ücretsiz olarak dağıtılacağı belirtilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş26 Nisan 2020 19:03

    O kadar insanı işten cikarttin,yemedigin nane kalmadı, günlerce haber programlarında, Sinan Aygün le haberlerin çıktı, şimdi kalkmış imajını düzeltmeye çalışıyor,yemezler, yavaş

  • Türk.26 Nisan 2020 18:02

    Halk ekmek müdürü tam45₺ bin maaş alıyor sen kimin parasını kime veriyorsun. Kaç iftar sofrası kurulur bu parayla biliyomusun. İbbde üçer maaş alanlar var gunboyu hırsızlık degilmi bunlar. Çoğu bilmezdi bu chpkkyi şimdi herkes gördü ki tam hırsızlık şebekesi çıkmış. Al sana tiyatro izle.

  • Türk.26 Nisan 2020 14:39

    Kendileri yapıyor bir sürü paralı troller i var. Daha 25 milyoncuk ortaya çıkmadı bu soruşturma hiç bitmez mi. Hırsız diye diye hırsızlık partiye girmiş. Verilen ihaleleri goremiyoruz.

  • mtu26 Nisan 2020 11:00

    Mansur yavaş inanılmaz sistemli hareket ediyor chp nin bence en iyi adayı 

  • Ali25 Nisan 2020 23:54

    Millet den devlet para toplayıp ben dağıtırım diyor....Belrdiye ben de toplayıp dağıtırm.der...MİLLETİ PARASINI FAKİRE DAĞITACAKSINIZ...BABANIZIN PARASINI DEYİL...NİYE KAVGA EDERSİNİZ...MESELE REY İSE SİZE REY ÇIKMAZ ARTIK...BU SAVAŞTAN

  • Vatandaşşak25 Nisan 2020 21:08

    Başkanım iyi işler yaptıkça fetocüler ve teröristler çıldırıyor.

  • Erol g.25 Nisan 2020 20:56

    BELEDİYELER HALKIN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN HİÇ BİR YERDE PARAYLA SATILMAYAN MASKE DAĞITMAK ZORUNDADIRLAR AKSI TAKTİRDE SEVDİĞİ BİR YAKINI KORONADAN VEFAT EDEN BELEDIYESİNDEN HESAP SORMAYA KALKABİLİR

  • ALPTUĞ25 Nisan 2020 20:03

    Korkunun ecele faydası yok başkan güzel şeyler yapıyor korkak fakir fukara düşmanı  fiyaka düşkünleri ne yapacağını şaşırıyor ALLAH yolunu açıketsin.

  • Türk.26 Nisan 2020 18:06

    Halkm ekmek müdürü tam 45 bin TL maaş alıyor bu kaç iftar eder biliyor musun. Hem 25 milyoncuk var hirsizzzzzzz varrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Günlerce tvlerde neymiş okul içinmiş o zaman istinafi niye çektin. Battiniz boka al Yalova'da al adalarda al ibbde daha neler göreceğiz neler.

  • Türk.26 Nisan 2020 14:40

    Çok korkuyorum 25 milyoncuk sevenlerden. Hirsizzzzzzz varrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  • Kamil Kurtyemez25 Nisan 2020 18:58

    Adamsın adam Mansur Yavaş

  • Erol g.25 Nisan 2020 17:24

    65 YAŞ GRUBUNA 40 GÜN ÖNCE MASKE GÖNDERİLECEK DENMİŞTI BUGÜNE KADAR BANA VE EŞİME MASKE GELMEDİ ECZANELER DE MASKE SATMIYORLAR BELEDİYELER MASKE ÜRETİP/ÜRETTİRIP MASKE GELMEYENLERE DAĞITMALIDIRLAR

  • mzd25 Nisan 2020 13:19

    adamcağız iyi bişi yapıyo,niye sabote ediliyo anlamadım valla...

  • mantık25 Nisan 2020 12:54

    İnternet sitesine ne gerek varmış?  Saçma sapan oyunları bırakın!  İşiniz gücünüz dümen dolap sahte mağduriyetler uydurmak.  Paralar internet sitesinde mi toplanıyor?  Banka hesap no su verirsin olur biter. Vaktiyle Uzan denen bir dürzü vardı?  Sen daha da beter çıktın. Paraları topla sövüşle!  Sonra bizi heklediler keklediler at yalanı gitsin.  Hep beraber göreceğiz  kim yalancı kim iftiracı kim deyyus!  Çünkü bu kadar yalan ve hilebazlığın cezasını Allah kimsenin yanına bırakmaz. 

  • Türk.26 Nisan 2020 14:42

    Cok sert oldu. Bu ak Parti'nin senin gibi cesur milletvekili ne ihtiyacı var. Bu chpkllilar iyice zivanadan çıktı.

  • Nedim26 Nisan 2020 10:35

    Yapılan bunca hizmeti inkar edip te dürzünün biri  halktan 3 krş para toplayıp 2 paket makarna dağıtınca mı kıymetli oluyor?  Haysiyetsiz köpekler!  Utanın biraz!  Daha düne kadar yardım alan insanlara makarnacı diyen siz değilmi idiniz soysuz itler.  Ne  kadar aşağılık ve soysuz olduğunuz zaten belli!  Sizin o baharınız ta bilmem nerenize kaçacak malo  denen mal oğlan.   

  • memleketten biri25 Nisan 2020 14:29

    Allah kimsenin yanına bırakmaz dedin ya, iftiranın ne kadar büyük günah olduğunu anlatmama gerek yok. sen de bu yazınla iftira atmış oldun. çok yazık ki insan kutuplaştıran, kardeşi kardeşe düşman eden bir toplum oldunuz. Allah bu düşüncedeki milletimizi ıslah etsin.

  • Malo25 Nisan 2020 13:53

    Comar belediyelerin para toplaması yasaklandı ya. Biri diğerine iftar veriyor bu şekli bulmuşlar

  • Siyaset25 Nisan 2020 11:11

    siyasetin b..kunu çıkAttınız.  Babayı işsiz, anayı işsiz bıraktınız... çocuklarına süt alamayan bir toplum var şuan. bırakın bebeğinin boğazından 1 bardak süt geçtsin. bırakın işsiz ana baba karnı bir güzel doysun. Ramazan ayında var olan Peygamber efendimiz zamanından gelen bir geleği baltalamak, Sünnet ve hadislerde geçen uygulamaları yok etmek isteyenlerin ocağına YOKLUK DÜŞSÜN. KITLIK DÜŞSÜN.ALLAHA EL AÇIK PİŞMANIM DİYENE KADAR BU SÜRSÜN.. amin.

  • Siyaset25 Nisan 2020 11:11

    siyasetin b..kunu çıkAttınız.  Babayı işsiz, anayı işsiz bıraktınız... çocuklarına süt alamayan bir toplum var şuan. bırakın bebeğinin boğazından 1 bardak süt geçtsin. bırakın işsiz ana baba karnı bir güzel doysun. Ramazan ayında var olan Peygamber efendimiz zamanından gelen bir geleği baltalamak, Sünnet ve hadislerde geçen uygulamaları yok etmek isteyenlerin ocağına YOKLUK DÜŞSÜN. KITLIK DÜŞSÜN.ALLAHA EL AÇIK PİŞMANIM DİYENE KADAR BU SÜRSÜN.. amin.

  • ek25 Nisan 2020 11:00

    Hangi müslüman ve din kardeş... Bir ihtiyaç sahibine yapılan yardımı engellemek için saldırı yapabilir ? ... Saldırıyı,A ) ineğe tapan hintlimi yaptı. B) dinsiz imansız bir kişimi yaptı C) koministmi yaptı D) Heykele tapan budist mi yaptı ? E ) AKEPE - CHPE sorunlarından mı oldu ? oKADAR ACI Kİ... ihtiyaç sahibine birileri yardım ediyor. Yapılan yardım, Türkiye cumhuriyetinin resmi kurumu.. Bu kurum ne ilk yardımı nede son... ama yapılan yardım saldırıya uğruyor. 1 insanın karnı doyması engellenmek için.. 1 fakirin kaynı doymasın, isan aç kalsın diye bir salıdırı olabilir mi ? Umuyorum ki saldıranlar, Türk ve müslüman aleminden olmasın. Allaha tek yalvarışım budur. Teknik sorun, sistem  sorunu çıksın... 

  • Eyy vatandaş25 Nisan 2020 10:49

    Aç gözünü,gör artık gör.Tapındığın heriflerin ne olduğunu gör.Yeter artık.

  • Günaydın 25 Nisan 2020 10:40

    Çatlıyorsunuz, ama ne yapsanız fayda yok Ankara elinizden gitti,kusurun....

  • Türk26 Nisan 2020 14:47

    Hep beraber izliyoruz tiyatroyu. Acelemiz yok gerçek kimliğiniz ortaya çıkıyor. Unutmayın terorist pkknin terorist partisine verdiğiniz tavizler var daha. Takipteyiz. Sizde utanma olsa terorist serefsiz pkk ile oydas olmazdiniz dört yılınız kaldı. Hiç bir eseriniz olmadan yok olup gideceksin iz. Bu Mansur İngiltere'de n getirttiği yakınlarını özel uçakla üstelik demekki para çok 14 gün karantinaya koymuş mu.